Tek im je devet: Ovo su najljepše blizanke na svijetu

clementstwins/instagram
Najdraži broj im je sedam, jer su rođene 7. srpnja, obožavaju biti pred kamerama, pjevati i plesati, a stariji brat i roditelji su im najveća podrška u životu.
Vidi originalni članak

Ava Marie i Leah Rose Clements imaju tek devet godina, a već su sve oči javnosti uprte u njih. Njih, naime, nazivaju najljepšim blizankama na svijetu, a kad vidite njihove fotke bit će vam jasnije zašto to svi pričaju.

Rođene prerano

Ava i Leah rođene su prije devet godina u Kaliforniji prije termina, a iako se njihova mama Jaqi uplašila hoće li sa sestrama sve biti okej, na sreću, rođene su potpuno zdrave.

"Rođene su četiri i pol tjedna ranije, ali sada, poznavajući njihove osobnosti, totalno ima smisla da su odlučile doći tako nenajavljene i spremne zauzeti svijet", izjavila je njihova mama.

Krenule u svijet modelinga sa šest mjeseci

Kad su blizanke rođene, čak su i liječnici i medicinske sestre bili fascinirani njihovom očaravajućom ljepotom. Već šest mjeseci nakon rođenja mama ih je upoznala sa svijetom modelinga. Ipak, ubrzo je odustala od toga jer je shvatila da to i djeci i njoj oduzima previše vremena, pogotovo zato što su blizanke bile još stvarno jako male.

Obožavaju biti pred kamerama

No, 2017. godine ponovno su se vratile modelingu, ovoga puta prepune entuzijazma. Kako su djevojčice odrastale, bilo je sve jasnije kako njih dvoje obožavaju plesati, pjevati, biti pred kamerama, pa je modeling bio nekako logičan izbor. Ubrzo su potpisale ugovor s dvije različite agencije.

Ipak, mama Jaqi jako brine da Ava i Leah ne propuštaju školu zbog modelinga. Svako snimanje ili kampanju koju moraju odraditi odrađuju vikendom, kako bi tijekom tjedna neometano mogle odlaziti u školu.

Sretan broj im je sedam

Na početku karijere mama ih je fotkala mobitelom, a danas je kvaliteta fotki i kampanja koje rade na nekoj potpuno novoj razini. Što se vidi i na njihovom Instagram profilu, gdje ih prati gotovo 1,5 milijuna ljudi.

Ava i Leah kažu da im je najdraži i sretan broj 7, jer su rođene 7. rujna, a i njihov stariji brat, Chase Robert, im je velika podrška u životu. On je također model, jer ljepota, očito, 'runs in their family'. 

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr