TheSikrt morao provesti cijeli dan naelektriziran?!

Marko Lukunić/Pixsell
Kako se TheSikrt snašao pod naponom?
Vidi originalni članak

Filipa je "ŠBBKBB" ekipa izazvala da provede cijeli dan naelektriziran, a on im je rekao da želi da njegovi zadatci budu što ekstremniji. Malo je to prebrzo rekao, jer su mu fino zapaprili.

TheSikrt je cijeli dan morao nositi električni uređaj koji netko iz ekipe kontrolira - svako malo netko mu pošalje lagani električni šok.

- Uređaj koji Filip nosi koristi elektricitet kao način poticanja mišića i ima neke intenzitete koji se ne smiju prekoračiti. Treba biti oprezan s takvim napravama - kaže Renato Filipin, kustos u Tehničkom muzeju Nikola Tesla

Sikrt je prvo morao snimiti i smontirati vlog u pet minuta i sve to naelektriziran. Nakon par minuta već se privikao na struju i ovaj zadatak savršeno obavio. 

Sljedeći zadatak zadao mu je mlađi brat Leon. Leon mu čita viceve, a svaki put kad se TheSikrt nasmije, dobije strujnu stimulaciju.

Možeš samo zamisliti koliko se smijao i koliko ga je struja tresla!

- Već dobrih godinu dana nisam radio nešto ovako sramotno - priznaje Filip. 

Nakon toga Sikrt je posjetio Tehnički muzej Nikola Tesla gdje je dobio dodatne elektrošokove. Kustos Renato Filipin proveo ga je kroz cijeli muzej i svaki put kad bi spomenuo struju Sikrt bi dobio šok.

Još jedan način na koji se Sikrt morao sramotiti je taj da svaki put kada bi ga fan prepoznao na ulici i tražio za fotku, Filip bio dobio elektrošok, a fanovi su ga samo gledali u čudu i nisu znali što on to izvodi. Izvijao se do besvijesti, a fotke su sigurno ispale genijalno.

'Što bi bilo kad bi bilo' možeš pratiti četvrtkom u 12:00 na JoomBoos YouTube kanalu.

  •  

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr