TikTok zvijezde: Mačka kuharica i radoznali majmun

georgie boy/chipmunks of tiktok/thatlittlepuff/instagram
Vjeverica koja promovira kikiriki, majmun koji od sponzora dobiva poklone i mačka koja radi koktele. Oni su najpopularnije TikTok životinje i već su postali svojevrsni celebrityji
Vidi originalni članak

Vjeverice 'Chipmunk', majmuna Georgieja i mačku Puff na TikToku prati više od 20 milijuna ljudi, a njihova zabavna videa skupljaju i do 55 milijuna pregleda i lajkova.

Mačka Puff proslavila se svojim fora receptima, pa je tako dosad već 'spremala' koktel od rajčica, razne ledene čajeve i shakeove, a zna i kako marinirati meso. Njezini vlasnici prozvali su je životinjskim chefom, a mnogi su ga zavoljeli jer im je neke recepte učinio zanimljivijima i jednostavnijima.

"On sve mijesi svojim šapama i svaki recept priprema s ljubavlju. Svaki video možete pratiti na TikToku, ali i na Instagramu i YouTubeu, a najviše voli kuhati uz ASMR. Idealno je to za sve koji vole slušati zvukove rezanja hrane, miksanja povrća i voća te mijaukanja simpatične mace Puff", pričaju vlasnici.

@thatlittlepuff

No one can say no to strawberry plus Sprite, right?😉##fy##fyp##thatlittlepuff##asmr##NotAngry##ChrisJames##PuffMusic

♬ Not Angry - Chris James

Osim Puffa, velika je senzacija na TikToku i majmun Georgie Boy, koji svojim videima zabavlja oko 15 milijuna ljudi svaki dan. On se proslavio videima u kojima otvara pakete koje mu šalju brojni sponzori ili pakete koje njegov vlasnik naručuje s interneta za njega.

@heresyourmonkeycontent

He tried to stuff it back in 😂🐒 TYSM to @whitney_923 for the ##fanmail 🥰🐵

♬ original sound - Georgie Boy

"Georgie, pogledaj, stigli su ti novi pokloni. Ovo su ti poslali iz 'China Town Marketa'. Što si to sve dobio? Majicu, torbice, privjesak za ključeve? Vidim da ti se sviđaju novi darovi", govori njegov vlasnik u videu u kojem on otvara još jedan od svojih poklon paketa. Ipak, najviše ga veseli kad dobije nešto za klopu.

"Neki su primijetili da je Georgie puno sretniji kad se u paketu nalazi neka hrana, nego igračke. Iako voli otvarati bilo koji paket koji mu dođe pod ruku."

@chipmunksoftiktok

Mr Dinky is officially done hibernating, great to see you my baby ##fyp ##animalsoftiktok ##cute ##chipmunk ##dinky

♬ original sound - Chipmunks of TikTok

Vjeverice Dinky, Stinky i brojne druge koje se kriju iza profila 'Chipmunks of TikTok' prati više od pet milijuna ljudi, a njima zauzvrat ne treba puno. Vesele se svakom pregledu, a jedino što im treba da bi snimile dobar video s vlasnicima u čijem dvorištu borave su lješnjaci ili neki dobar kikiriki.

"Stinky je prva vjeverica s kojom sam krenuo snimati. Ona je Dinkyjeva mama. Ona je glavni razlog zašto smo otvorili ovaj TikTok profil", objasnio je vlasnik. U svakom novom videu, koji pogleda i do milijun ljudi, vjeverice oduševljeno dolaze na njegov poziv po dnevnu dozu grickalica.

"Mnoge oduševljava činjenica da vjeverice u usta mogu u isto vrijeme strpati i do desetak lješnjaka ili nekih drugih orašastih plodova. Vjeverica Squishy bila je čak i na vijestima zbog toga", kaže vlasnik. A nakon što su se proslavile na TikToku, vjeverice, baš kao i majmun Georgie, redovito dobivaju grickalice od raznih sponzora koje su ih opazili na ovoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda netko na novi JoomBoos Videostar show, umjesto sebe, prijavi svog ljubimca. Naime, JoomBoos u novom talent showu traži buduće tiktokerske zvijezde, a nitko nije isključen. Ni životinje. Ako imaš zabavnog psa, vještu macu ili papigu koja obožava pričati i pjevati, možeš prijaviti njih. A na show se možeš prijaviti i ti do 12. ožujka. Prijave šaljite na; videostar.joomboos.hr i uključite se u borbu za titulu TikTok zvijezde te nagrade vrijedne 130.000 kuna. P.S., tu su i cool tenisice za dvoje sretnika po izboru voditelja Luciana Plazibata i Petre Dimić koje dijeli adidas. Prijavite se i ispričajte svoju TikTok priču!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Posjeti joomboos.24sata.hr