TikTokerica optužila Jakea za seksualno zlostavljanje

jakepaul/Instagram, justineparadise/Instagram
Paradise ima 524,000 pratitelja na TikToku, a Jakea je upoznala preko zajedničkih prijatelja koji su je pozvali u njegov dom. Nakon toga su razmijenili brojeve te se počeli dopisivati i družiti. Tijekom jednog od tih dana, prema Justine, sve je pošlo po zlu.
Vidi originalni članak

Novi skandal potresao je YouTube svijet. TikTok zvijezda Justine Paradise je optužila youtubera Jakea Paula da je je seksualno zlostavljao, piše People.

Justine (20) je o navodnom zlostavljanju progovorila u svom 20 minuta dugom videu na YouTube kanalu gdje je iznijela priču što joj je Jake učinio. Navela je da ju je youtuber prisilio na oralni seksualni čin u srpnju 2019. godine. Rekla je da se čin odvio tijekom posjeta njegovoj kući u Kaliforniji gdje živi i radi s prijateljima.

Prema Justine, prilikom ulaska u kuću morala je potpisati ugovor o šutnji koji brani da posjetitelji govore išta što se događa u domu YouTube zvijezde pa je dugo vjerovala da ne smije ništa pričati.

Paradise ima 524,000 pratitelja na TikToku, a Jakea je upoznala preko zajedničkih prijatelja koji su je pozvali u njegov dom. Nakon toga su razmijenili brojeve te se počeli dopisivati i družiti. Tijekom jednog od tih dana, prema Justine, sve je pošlo po zlu: "Tijekom jednog snimanja Jake me odveo u kut i počeo ljubiti. Dopustila sam mu jer sam mislila da je sladak", rekla je.

Kad ju je odveo u sobu, Justine je to prihvatila jer je znala da se neće dogoditi ništa seksualno. Barem je prije nitko nije tjerao na nešto što nije htjela, ali kako je rekla u videu, Jake je bio na njoj i prisilio je na oralni seks.

"Jake nije pitao za dopuštenje, to nije okej. To nije ni na jednoj razini ispravno". 

Jake se još nije oglasio na optužbe, a kako je rekla TikTokerica ponašao se hladno nakon toga i nije joj se ispričao.

Posjeti joomboos.24sata.hr