TikTokerica pronašla grešku u filmu 'High School Musical'

highschoolmusical/Instagram
Skupina TikTokera odlučila je pronalaziti još neotkrivene greške u poznatim filmovima i serijama koje su do sada uspjele promaknuti kako snimateljskoj ekipi tako i gledateljima.
Vidi originalni članak

Kako piše BuzzFeed, korisnici TikToka su nedavno otkrili greške u filmskim scenama koje nikada prije nismo primijetili, poput one u seriji 'Gossip Girl' u kojoj Blake Lively u jednoj sceni nosi haljinu, dok je već u idućem kadru s donjim dijelom trenirke.

Nedugo zatim,Tiktokerica @senpaisaysimmain obrušila se na film 'High School Musical' te je na svom TikTok profilu snimila scenu na kraju prvog dijela kada Gabriella i Troy zajedno nastupaju na završnoj priredbi.

@senpaisaysimmain

How did we miss this ?? ##highschool ##highschoolmusical ##dance ##hoopsathome ##troybolton ##fyp ##wildcat ##moviefail ##fail

♬ original sound - senpaisaysimmain

Prema njezinim tvrdnjama, u toj sceni je došlo do ogromne pogreške jer umjesto da par zajedno pjeva pjesmu, Troy započinje te otpjeva većinu pjesme dok zajedno pjevaju tek dio, odnosno refren.

U tom prvom dijelu, kako kaže TikTokerica, jasno se vidi kako je Gabriela trebala početi pjevati, ali ju je Troy zbunio i potpuno 'preuzeo show'.

Ipak, kada je BuzzFeed objavio članak o ovome, odmah su se oglasili čitatelji te s nizom komentara jasno dali do znanja kako se ne slažu s optužbom te da je film izveden upravo onako kako je bilo zamišljeno i napisano u scenariju.

Je li doista riječ o tako velikoj produkcijskoj pogrešci ili su glumci samo jako dobro odradili svoj posao, prosudite sami...

 

Pogledaj novu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr