Tinejdžeri u nevjerici zbog prekida Voyagea i Breskvice

Olivia Rodrigo Instagram
Tinejdžeri diljem regije su u nevjerici zbog prekida slavnog pjevačkog para
Vidi originalni članak

Na scenu su došli tek 2019. godine i u jako kratkom roku postali su regionalna senzacija. Voyage i Breskvica, odnosno Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, nisu bili samo glazbeni, već i ljubavni par, a vijest o tome da su prekinuli uzdrmala je tinejdžere diljem regije.

Kako pišu srpski mediji, par je odlučio prekinuti dugogodišnju ljubavnu vezu, a iako ni on ni ona to još nisu potvrdili javnosti, fanovima je bilo jasno da se nešto događa kad su i Breskvica i Voyage obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Voyage je na svom Instagramu ostavio tek nekoliko fotografija, a Breskvica nešto više svojih selfieja i profesionalnih fotografija. 

'Raspao se par iz snova', 'Zašto ste prekinuli?', 'Neee, zaštooo... Sve je nestalo', samo su neki od komentara njihovih obožavatelja na društvenim mrežama, a neki su ipak optimističniji pa pišu kako će se vjerojatno uskoro pomiriti.

Koliko je prekinuo svega dva tjedna nakon objave zadnje zajedničke pjesme 'Andjele', koja na YouTubeu ima već gotovo 4 milijuna pregleda. 

Posjeti joomboos.24sata.hr