Tjedni horoskop: Lav je sretniji, a škorpion organiziraniji

fashiongoalsz@instagram
Odličan tjedan je pred tobom
Vidi originalni članak

Svi horoskopski znakovi bit će fokusirani na rast, sreću, zabavu i učenje, a prijateljstva i socijalne situacije su samo početak prijelaza u takav način razmišljanja, piše YourTango.

OVAN

Ovaj tjedan ćeš možda više putovati, ali i sljedeće godine. Možeš očekivati nešto neočekivano i pozitivno u nekom području svog života. Otvori svoj um za novo znanje i podijelit ćeš s drugima ono što si naučio. Prijeći ćeš preko onoga što te blokiralo od toga da ostvariš ciljeve u svojoj karijeri.

BIK

Imat ćeš bolju intuiciju oko određenih stvari i lukaviji u nekim situacijama.Do stvari koje trebaš ostvariti doći ćeš putem veza s drugim ljudima, posebice članovima obitelji ili partnerom.

BLIZANCI

Bit ćeš više investiran u poslovne odnose i odnose s drugim ljudima općenito, pa možda čak i ljubav. Dobit ćeš savršenu priliku i nemoj je propustiti. Upoznat ćeš nekoga tko će ti biti od pomoći i davati dobre savjete. Imat ćeš u planu putovanja koja mogu dovesti do novih ideja i informacija.

RAK

Dobit ćeš posebnu energiju i bit ćeš duhovno jači. Osjećat ćeš se bolje i da si zdraviji. Posao će ti biti balansiraniji i drugi će te podržavati u tvojim odlukama. Saznat ćeš informaciju o kojoj ćeš morati razmisliti i donijeti ispravnu odluku. 

LAV

Osjećat ćeš se posebno sretno i ispunjeno. Drugi će flertati s tobom, ali i ti ćeš biti više flertovski raspoložen nego inače. Drugima ćeš biti atraktivniji, a ako si single, možeš upoznati nove ljude. Ako se baviš glazbom, više ćeš pisati, svirati ili pjevati. Osjećat ćeš se povezanije s drugima i to te može dovesti do potpuno novog kruga prijatelja. 

DJEVICA

Sreća je na tvojoj strani i pozicije autoriteta u tvom životu će se promijeniti, pa tako i situacija kod kuće, s obitelji i na poslu. Upoznat ćeš ljude koji mogu utjecati na tvoju budućnost. Ako tražiš posao, pronaći ćeš nekog tko može pozitivno utjecati na tebe i dati ti savjet. Ako kupuješ stan ili kuću, pripazi s papirologijom.

VAGA

Bit ćeš inspiriran za pisanje i htjet ćeš biti aktivniji na društvenim mrežama te više komunicirati s drugima. Ako želiš pokrenuti online posao, ovo je savršen tjedan da počneš planirati. Ako nisi sigurna što želiš raditi, mogao bi otkriti skriveni talent koji će ti pomoći oko kreativnosti. Htjet ćeš se izraziti pisanjem, a ako si novinar, bit ćeš inspiriraniji. 

ŠKORPION

Htjet ćeš neku promjenu, bilo to u izgledu tvog stana ili odjeće. Tražit ćeš nove načine na koje možeš zaraditi novac kako bi si osigurao ugodniju sljedeću godinu.

STRIJELAC

Ovaj tjedan možeš dobiti uvid u to kamo je tvoj život krenuo. Upoznat ćeš nove ljude koji će to samo potvrditi. Otvorit će ti se brojna vrata i prilike, a u karijeri će ti se posebno posrećiti. 

JARAC

Razmišljat ćeš o načinu na koji vidiš svijet i o svojim vjerovanjima. Saznat ćeš s kim se možeš više povezati na emocionalnoj razini, a s kim ne možeš. 

VODENJAK

Upoznat ćeš nove ljude preko svojih prijatelja. Vrlo je moguće da ćeš preko tih ljudi dobiti informacije koje će kasnije pozitivno utjecati na tvoje financijsko stanje.

RIBE

Tvoja reputacija će se popraviti, a posao će ti procvjetati. Razvijat ćeš svoje poslovne odnose i kasnije od toga zaraditi.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr