Tko je glavni lik u Prijateljima? Možda imamo odgovor

friiendsfacts/Instagram
Pheobe, Ross, Chandler, Monica, Rachel ili Joey? Tko je zapravo glavni lik?
Vidi originalni članak

Ove godine slavimo 25 godina od prikazivanja prve epizode serije Prijatelji. Popularna 'družina' koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel, zabavljali su gledatelji punih 236 epizoda, a ako ste jedan od onih najvećih fanova, onda ih vjerojatno gledate stalno iznova.

No, jeste li se ikad zapitali tko je od likova zapravo glavni? Evo što je pokazalo jedno istraživanje, piše Bright Side.

Inženjer Yashu Seth istražio je tko je glavni lik u seriji, na način da je analizirao tko je bio najaktivniji i tko je najviše 'sudjelovao' u seriji. Na kraju je ispalo da je u seriji glavni lik - Ross Geller.

Ross i Rachel u seriji su izgovorili 100.000 riječi, dok je najmanje izgovorila Phoebe, njih 85.000. No tu su i ostale brojke. Recimo. Recimo, Chandler je imao najviše scena u seriji, njih 1.400, a nisu daleko ni Rachel i Ross.

Najviše individulanih scena imao je Ross i to njih 150. Rachel je bilo najizgovaranije ime u razgovorima, a odmah iza nje je Rossovo ime. Po svim rezultatima istraživanja, Yashu je zaključio da je Ross predvodnik Prijatelja.

A koji je tvoj najdraži lik iz serije? Slažeš li se da je Ross glavni ili ne?

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POSLUŠAJ NOVU PJESMU IZ SAVRŠENOG SPOJA:

Posjeti joomboos.24sata.hr