Top 10 slavnih zvijezda koji su se jedva izvukli iz pakla droge

REUTERS/Hannah McKay HANNAH MCKAY
Oni su imali sve - zdravlje, mladost, ljepotu i talent - no sve su bacili u vjetar zbog ovisnosti o drogama.
Vidi originalni članak

1. Drew Barrymore

Drew se počela drogirati jako rano, imala je tek devet godina kada je počela pušiti cigarete, a nakon tog je sve išlo samo gore i gore. Do trinaeste godine bila je alkoholičarka i redovno se drogirala kokainom, a već je tada jednom bila na rehabilitaciji. Do petnaeste godine se uspjela ful skinuti s droge i od tada je njena karijera poznate glumice procvala.

2. Jennifer Aniston

Jennifer nije bila ovisna o nijednoj ilegalnoj drogi. Ona se borila s tihim ubojicama, kofeinom i cigaretama. Iako misliš da to nije ozbiljno, zastrašujuće je znati da ne možeš izdržati dan bez nikotina ili kave, jednostavno ne funkcioniraš drugačije. Pušenje također izaziva rak pluća i od njega imaš žute zube i hrpu drugih zdravstvenih problema. Cigareta se riješila u 2012. godini uz pomoć yoge i meditacije. 

3. Oprah

Da, istina je, i najpoznatija talk show kraljica je jednom patila od ovisnosti. Bila je zaljubljena u muškarca koji je bio ovisnik o cracku, pa se i ona navukla na ovu drogu. Kada je shvatila što radi, ostavila je muškarca i drogu i postala zvijezda kakva je sada. 

4. Demi Lovato

Demi otvoreno govori o svojoj ovisnosti o drogama otkada ih se uspjela riješiti. Time se nada da će pomoći mladima koji su u istoj situaciji u kojoj je i ona bila. Nakon godina borbe s bulimijom, self harmingom i bullyingom, Demi se okrenula drogama za pomoć, ali se našla u još većim problemima. Svaki dan je uzimala kokain i pila. Nakon što je bila nadrogirana i udarila svoju plesačicu, provela je godinu dana na rehabilitaciji i sada niže samo uspjehe

5. Fergie

Prije nego što je postala poznata, Fergie je bila u paklu kristalnog metha. Od malena se bavi glumom i rekla je da je to jedan od razloga zašto se počela drogirati. Čak i nakon što je prestala, imala je dnevne halucinacije i to je užasno utjecalo na njeno mentalno zdravlje. Fergie kaže da je droga dečko s kojim joj je bilo najteže prekinuti

6. Kelly Osburne

Naslijedila je svoju party osobnost od svog tate Ozzyja Osburnea i nikako se nije mogla riješiti tableta protiv bolova. Išla je na rehabilitaciju nekoliko puta, a čak su je poslali i u ludnicu. Tada je shvatila da je bilo dosta i da se mora probuditi

7. Slash

Slash je bio alkoholičar i probao je skoro svaku drogu u osamdesetima i devedesetima. Zbog droge mu je počelo otkazivati srce i kako bi preživio morao se riješiti ovisnosti. Čak se i odvikao od pušenja nakon što mu je mama umrla od raka pluća. 

8. Britney Spears

Britneyina borba s drogama bila je vrlo javna. Nakon borbe s mentalnom bolešću i razvoda, Brit je počela partijati. Bila je nekoliko puta na rehabilitaciji, ali na kraju, njezini roditelji su odlučili da će se oni brinuti o njoj dok ne bude bolje. Ponovo je dobila svoj život, svoje sinove i karijeru koju je skoro izgubila zbog droge. 

9. Angelina Jolie

Poznata ljepotica također ima tajne. Kao tinejdžerica borila se s poremećajima u prehrani, samoranjavanjem i drogirala se svakom drogom koju možeš zamisliti, čak i heroinom. Nakon što se pokušala ubiti, poslali su je u mentalnu bolnicu. Dvije godine nakon toga posvojila je svog prvog sina što joj je potpuno promijenilo život. Umjesto drogi, svoj život je posvetila svojim klincima

10. Eminem 

Eminem je bio ovisan o različitim tabletama, neke od njih su Vicodin i Valium. Završio je u bolnici 2007. nakon što se predozirao metadonima, a nastavio se drogirati bez obzira na to. Kada je propustio Božić sa svojom djecom, tada mu je došlo do glave da mora prestati s drogom. Dan danas priznaje da njegov put do trijeznosti nije bio lagan i da se vratio drogi puno puta. 

Želiš znati s kakvim problemima se nose niske cure? Ili kojih 5 trendova je nosila tvoja mama, a još uvijek su in? Pročitaj ovdje!

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

Posjeti joomboos.24sata.hr