Travis Scott zbog tragedije otkazao sve nastupe

Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL
Nakon što je 5. studenog na njegovom koncertu poginulo osmero ljudi, a više desetaka, pa čak i stotina njih zadobilo ozlijede, američki reper Travis Scott otkazao je sve svoje nadolazeće nastupe
Vidi originalni članak

Američki reper Travis Scott otkazao je sve svoje nadolazeće nastupe i obaveze nakon što je 5. studenog na njegovom koncertu zbog naguravanja živote izgubilo osmero ljudi, a više desetaka ih bilo teško ozlijeđeno, piše Bustle. S obzirom na to da je taj kobni nastup bio dio njegove turneje 'Astroworld', svima onima koji su kupili karte bit će vraćen pun iznos. 

STRAŠNO... Kylie i Travis se oglasili nakon tragedije na njegovu koncertu

TMZ navodi kako su Travisovi suradnici surađivali sa zaštitarima i hitnim službama na koncertu te da je nastup prekinut kada je uočeno što se događa. No, The Houston Chronicle navodi da je Travis odradio nastup u potpunosti i završio kako je bilo i predviđeno - u 22:15 što je, otprilike, 32 minute nakon što su policija i vatrogasci proglasili da na događaju ima nekoliko žrtava. 

STRAŠNA NESREĆA Osmero mrtvih i više od 300 ozlijeđenih na koncertu Travisa Scotta

Travis se jutro nakon nesreće oglasio na svom Twitter profilu. "Moje molitve posvećene su obiteljima i svima onima na koje su događaji na 'Astroworld' festivalu imali nekog utjecaja" napisao je.

Dodao je i da Houstonska policija ima njegovu punu podršku u daljnjoj istrazi ove nesreće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Posjeti joomboos.24sata.hr