Trendovi iz 2018. koji bi trebali ostati u 2018.

Beyonce/Instagram
Vrijeme je da ove modne navike ostavite u prošloj godini!
Vidi originalni članak

Moda se stalno mijenja i nikad se ne zna što će opet biti in! I dok za nekim stvarima ima smisla žaliti, nekima je zaista mjesto u prošlosti. Trendseteri se brinu za to da nešto postane popularno munjevitom brzinom, a mi donosimo trendove za koje smatramo da bi tom brzinom trebali i nestati jer su jednostavno ružni i nepraktični. Konkretno, trendove iz 2018. godine koji bi trebali i ostati u 2018.!

1. Premale sunčane naočale

Okej, vjerujemo kako premale sunčane naočale izdvajaju iz cjeline i kako onaj koji ih nosi biva zapažen. Ali nismo sigurni koliko izdvaja u pozitivnom smislu. Premale naočale su veoma nepraktične i nikome ne stoje dobro, pa čak ni Beyonce kojoj sve stoji dobro. 

via GIPHY

2. Pokućstvo iz 1950.- ih godina

Iz nekog razloga staro pokućstvo je opet veoma cijenjeno. I dok se neki trude zadržati starinski izgled namještaja, drugi renoviraju i stari namještaj pretvaraju u novi i moderan. Kako bilo, teško da će izgledati kao novi. Namještaj iz 1950.- ih ne samo da je ružan već je i veoma nepraktičan.

via GIPHY

3. Krastavci

Ne znamo da li je ljudima ponestalo ideja što bi jeli ili im je zaista fino, ali ove godine su krastavci definitivno preuzeli mjesto na tronu najzastupljenijih namirnica. Čokolada od krastavaca, pohani kiseli krastavci, sladoledi... Mislimo da je dosta!

via GIPHY

4. Teška šminka

Iako je možda cijeli proces šminkanja zabavan i super ti stoji, ove godine bi možda ipak bilo dobro da se prikloniš prirodnijem izgledu koji promovira Meghan Markle, a da Kardashian izgled ostaviš iza sebe. Ako ništa drugo, tvojoj koži će dobro doći malo odmora od teške šminke.

via GIPHY

5. Palmasti uzorci

Tapete s palmama, košulje, ručnici... samo su neki od predmeta na kojijma su se mogli naći palmasti uzorci. Nova godina, novi uzorak- ptice! Dajmo i tim malim šarenim stvorenjima malo prilike. 

via GIPHY

6. Spuštena valovita kosa

Ovo je najpraktičniji i najdugovječniji trend i mislimo kako je sada dosta. Začinite 2019. godinu novim idejama za frizure i iznenadite sebe i druge. Uostalom, spuštena kosa nikako ne ide uz svečane modne dodatke koji su sve više in!

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr