Tri znaka koja pokazuju da mu se sviđaš

couplegoals@instagram
Već mjesecima nešto ''mutite'', a ti još uvijek nisi sigurna pali li se on na tebe ili si u totalnom friendzone-u. Njegova neverbalna komunikacija bi ti mogla pomoći u otkrivanju njegovih osjećaja
Vidi originalni članak

Kako piše YourTango, obrati pozornost na ovih nekoliko znakova koji će ti otkriti pali li se on na tebe.

1. Oči sve govore

Usredotoči se na način na koji te gleda. Ukoliko ti se učini da te gleda (ali i sluša) puno  zainteresiranije nego ostale frendove te ga tu i tamo uloviš kako te promatra iz drugog kraja prostorije, to je sasvim jasan pokazatelj da ga privlačiš.

2. Ima te potrebu poljubiti (ili zagrliti) prilikom susreta i opraštanja

Suptilnim poljupcem u obraz započne i završi gotovo svaki vaš susret, a ako te uz to ima potrebu i često zagrliti, znaš da te gleda više nego frendicu.

3. Postavlja se zaštitnički prema tebi

Svaki put kada mu se požališ kako te netko na bilo koji način povrijedio, on ima potrebu stati u tvoju zaštitu i obračunati se s tom osobom (ili te barem pošteno utješiti). Naravno da je moguće da je takav prema svim osobama koje su mu drage, no ukoliko uz njegov zaštitnički duh dolaze i ranije navedeni zaljubljeni pogledi, zagrljaji i poljupci, onda nema sumnje da se lagano zaljubljuje u tebe.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr