U 5 koraka do rođendana za pamćenje!

relationshipgoalsfb/Instagram
Ne znaš kako bi proslavio/la sljedeći rođendan? Mi znamo!
Vidi originalni članak

Vrijeme je da na jedan dan ne bude kraljevska obitelj u centru pozornosti, već tvoj rođendan, ali u kraljevskom štihu, naravno! Što je trenutno više trendi od Meghan Markle i ostalih članova kraljevske dinastije - ništa! Stoga, budi u trendu i organiziraj rođendan u tom smjeru, ali tako da se ti osjećaš kao kralj ili kraljica taj dan! Elite daily donosi šest savjeta kako da to postigneš.

1. Nek ti frizerski salon bude prva stanica

Ne možemo zamisliti bolji dan za odlazak u frizerski salon od rođendana. Osim što te ondje svi tetoše, izaći ćeš s ekstra frizurom s kojom ćeš se odlično osjećati i mamiti poglede cijeli dan. Još ako salon nudi masažu glave...pun pogodak!

2. Izlet u dvorac

Odvaži se na avanturu za svoj rođendan! Pozovi nekoga s kim bi volio/ljela otići na izlet i neka to bude baš izlet nekom dvorcu. Množda zvuči 'otrcano', ali taj ambijent će te stvarno natjerati da se osjećaš kraljevski. Naravno, ne zaboravite sve to zabilježiti odličnim fotkama!

3. Odi u shopping!

via GIPHY

Što paše uz novu frizuru bolje od nove odjeće? Pozovi frenda ili frendicu i otiđite u grad. I da, obavezno isprobaj nešto što inače nikad ne bi, ako ništa drugo, sigurno ćete se barem dobro nasmijati. 

4. Učini dobro djelo

via GIPHY

Nema boljeg osjećaja od onog kad učinimo nešto dobro za drugog, a da ne očekujemo ništa zauzvrat. Iako nas je možda ponekad potrebno na to podsjećati. E pa mi smo te podsjetili! To je kraljevski osjećaj.

5. Fotkaj se

via GIPHY

Reci frendovima i obitelji da te što više fotka taj dan, na taj način ćeš se osjećati kao zvijezda, a i imat ćeš mnogo supomena na ovaj super dan!

Posjeti joomboos.24sata.hr