U novom Harry Potter filmu glumit će originalna 'trojka'?

screenshot/youtube
Deset godina nakon prikazivanja posljednjeg filma o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, stiže nam vijest da bi uskoro ipak mogao stići još jedan film iz te franšize i to s 'originalnom trojkom' u glavnim ulogama
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina u mnogim gradovima diljem svijeta igrala se predstava pod nazivom 'Harry Potter and the Cursed Child', a redatelj triju filmova o 'Harryju Potteru', Chris Columbus, otkrio je kako bi tu predstavu sad želio pretvoriti u film, piše Elite Daily

"Volio bih režirati 'The Cursed Child'. To je odlična predstava i djeca koja glume u njoj sada su savršene dobi za filmske uloge. To je moja mala fantazija", rekao je Chris. Također je dodao kako je ovo idealno vrijeme da se Daniel Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermione) i Rupert Grint (Ron) vrate u svijet čarobnjaštva jer su sada otprilike istih godina kao i njihovi likovi u 'The Cursed Child'. 

Podsjećamo, na kraju filma 'Harry Potter i darovi Smrti 2', možemo vidjeti kako 19 godina nakon bitke za Hogwarts, Harry, Ron i Hermione na peronu 9 ¾ ispraćaju svoju djecu koja prvi put odlaze u ovu školu magije. To je trenutak u kojemu započinje radnja predstave i potencijalnog filma 'Harry Potter and the Cursed Child'.

Ako iz ove predstave nastane film, vidjet ćemo i to da je Harryjev sin Albus pripao Slytherinu te da se sprijateljio s Dracovim sinom Scorpiusom Malfoyjem. Naravno, kao i u svakom 'Harry Potter' filmu, radnju će zakomplicirati zle sile protiv kojih će se mladi Albus morati boriti uz pomoć svog oca Harryja. 

Iskreno se nadamo da će se Chrisova 'mala fantazija' ostvariti!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr