U prvoj epizodi novog podcasta Petra otkrila tajnu!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda zabavnog podcasta 'Ništa osobno' koji vode influenceri Marco Cuccurin i Petra Dimić. Već u prvoj epizodi otkrivene su neke tajne, a razglabalo se o ozbiljnim temama
Vidi originalni članak

Ljubav, odnosi, red i green flagovi u vezama, tko prvi plaća piće na dejtu i kako koristiti aplikacije za upoznavanje - samo su neke od tema koje su u prvoj epizodi novog JoomBoosovog podcasta 'Ništa osobno' obradili influenceri Petra i Marco. Osim zanimljivih tema, Petra je sa svima podijelila tajnu koju je dosad mudro skrivala.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pa, u vezi sam službeno evo dva mjeseca, ali traje to već dosta duže. On je čak i malo mlađi od mene, ali po odgoju i u glavi je puno stariji od 22 godine - priznala je Petra te ispričala još pikanterija o vezi s misterioznim Slovencem, kao i trenutak u kojem je upoznala njegovu mamu. A onda su prešli na još malo 'pikantnije teme'...

- A što misliš, kada treba 'pasti' prvi seks u vezi? - pitao je Marco. Petra je imala spreman odgovor.

- Ja mislim da nema pravila za to. Na primjer, imaš situaciju gdje se seks 'dogodio' već na prvom spoju i na kraju završiš u braku s tom osobom, imate najsretniji brak na svijetu, troje djece i super vam je. A s druge strane imaš parove koji su prije prvog seksa čekali nekoliko mjeseci, neki čak i do braka, a onda su se razveli nakon par godina. Mislim da nema 'pravog' ili krivog trenutka i odgovora, samo se moraš voditi osjećajima - ispričala je Petra. Ali na kraju dana, svatko bira za sebe.

- Važno je da ne postoji pritisak ni s jedne strane. Kad se dogodi prirodno, to je savršeno - dodao je Marco.

O kojim su još sočnim temama pričali i oko čega su se složili, a oko čega nisu, pogledajte već sada u prvoj epizodi ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu. I javite nam koje biste teme još voljeli da njih dvoje obrade u podcastu!

Posjeti joomboos.24sata.hr