Uključi se u UNICEF-ovu akciju 'Zajedno protiv korona virusa'

UNICEF je pokrenuo hvalevrijednu humanitarnu akciju 'Zajedno protiv korona virusa', a u njihovu se akciju možeš uključiti i ti!
Vidi originalni članak

Sredstvima prikupljenima u ovoj humanitarnoj akciji UNICEF će osigurati najpotrebniju profesionalnu zaštitu i medicinsku opremu, respiratore, higijenske potrepštine i dezinfekcijska sredstva za najugroženije skupine djece te podršku u održavanju zdravstvene zaštite, obrazovanja i usluga socijalne skrbi kao i pružanje psihosocijalne pomoći, navode iz UNICEF-a.

I ti se možeš uključiti

U akciju se može uključiti svatko od vas te donirati onoliko koliko može kako bi pomogao i učinio lijepo i dobro djelo u vremenima kada je to mnogima najpotrebnije.

Gdje možeš donirati?

Sredstva za pomoć najpotrebitijima možete donirati na službenoj web stranici ili uplatom na UNICEF-ov račun HR1723600001501092524 (poziv na broj 2063-989).

'Pridruži nam se'

Zajedništvo i solidarnost pomoći će nam zaštititi djecu i obitelji u Hrvatskoj, zbog čega smo iz UNICEF-a i pokrenuli kampanju 'Zajedno protiv koronavirusa'. Pridruži nam se", pozivaju iz UNICEF-a!

Sve o ovoj humanitarnoj akciji možeš pročitati na službenim web stranicama UNICEF-a, kao i na njihovim društvenim mrežama.

Posjeti joomboos.24sata.hr