'Crna pantera': U 44. godini preminuo Chadwick Boseman

Supplied by LMK/IPA/PIXSELL
Glumac se četiri godine borio s rakom debelog crijeva. Bitku je izgubio i preminuo u svom domu okružen najmilijima. Njegovi fanovi opraštaju se sa svojim idolom uz poruku 'Wakanda forever'!
Vidi originalni članak

Svijet je ostao bez velike glumačke zvijezde, glumca Chadwicka Bosemana kojeg su svi najbolje znali po ulozi u filmu 'Crna pantera'. Chadwick je preminuo od posljedica raka debelog crijeva u dobi od 44. godine. Svijet se sad oprašta od velikog glumca i idola mnogih ljudi, piše 24sata.

Na glumčevom službenom Twitter profilu objavljenja je tužna vijest:

Obitelj zahvaljuje na molitvama

"Preminuo je u svom domu, a uz njega su bili supruga i obitelj. Oni zahvaljuju svima na brizi i molitvama i vjeruju kako će svi poštivati njihovu privatnost u ovim trenucima", napisali su.

Glumio je i bolestan

Nije se predavao bolesti do samog kraja. U četiri godine otkad mu je dijagnosticirana bolest, snimio je filmove kao što su 'Marshall', 'Da 5 Bloods' i mnogi drugi. Filmove je snimao između odlazaka na kemoterapije i operacije. Vrhunac njegove karijere bila je uloga kralja T'Challe u 'Crnoj panteri' kojeg je odglumio s ponosom i časti.

Boseman je još dvaput glumio Crnu Panteru, u zadnja dva dijela serijala Avengersa, a novi samostalan film o kralju T'Challi trebao je izaći 2022. godine.

Wakanda forever!

Posjeti joomboos.24sata.hr