Unistella: novi bizaran trend u svijetu manikure

Premda smo do sada imali prilike vidjeti sve moguće vrste manikure te inovacije u svijetu uređivanja noktiju, Instagramom je u posljednje vrijeme zavladao novi bizaran trend.
Vidi originalni članak

Riječ je naime o Unistella manikuri, odnosno manikuri koja se može nositi i skinuti poput nakita. Radi se o raznim samoljepivim detaljima različitih veličina, oblika i boja koji se nataknu na nokat i mogu ukloniti u svakom trenutku.

Ovaj način manikure je izumila umjetnica iz salona za manikuru na Beverly Hillsu i to joj je tek jedan u nizu izuma. Do sada je uspjela pokrenuti trendove poput ‘staklenih noktiju’ te grafički printevi na noktima, a čini se kako bi joj ovo mogao biti najuspješniji izum do sada.

Otkada je prije nekoliko mjeseci kreiran profil na Instagramu za Unistella nokte ne prestaje rasti s brojem pratitelja i čini se kako je ideja o nakitu za nokte doista uspješno zaživjela. Umjetnica je navela kako je ideja krenula iz jednostavnog oblikovanja žice radi nakita na prstima, a završila je izumom nakita za nokte za kojem su poludjele mnoge beauty blogerice.

Bi li ti isfurala ovaj beauty trend?

POSLUŠAJ NAJBOLJI NAVIJAČKI HIT!

Sada napokon i ti možeš nositi LayZ-evu majicu! JoomBoos misli na tebe i omogućio ti je da navijaš za našu repku u popularnim majicama iz spota "Moja Croatia". 

Od danas možeš kupiti Moja Croatia majice na stranici ŽUTI KLIK.  

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Posjeti joomboos.24sata.hr