Upoznaj kandidate koji su ušli u uži krug Rap Campa

Borna Filic/Pixsell
Upoznajte neke od kandidata koji su ušli u uži krug i na putu su da postanu dio Ramp Campa.
Vidi originalni članak

Primili smo zaista mnogo prijava talentiranih izvođača za sudjelovanje u Rap Campu. Što to znači? Da pred našim mentorima nije jednostavan zadatak. Stoka, Fil Tilen i Raay sada moraju odlučiti tko 'upada' u YouTube show i koga će mentorirati. Izdvojili smo ti sedam kandidata koji su na dobrom putu i zanima nas što ti misliš o njima. Dopusti nam da ti ih predstavimo:

Mijat Petar Tomić

Mijat Petar Tomić ima 24 godine i dolazi iz Zagreba. Repati je počeo 2012. godine u trećem razredu srednje škole s ekipom iz zadnje klupe. Nada se pobjedi i čvrsto vjeruje u nju.

Ivan Hrgić, Nurnberg

Ivan Hrgić 'Yazzi' rođen je u Zenici, a s četiri godine preselio se u Švicarsku. Sada pak živi u Nürnbergu u Njemačkoj. Prve tekstove pisao je još u osnovnoj školi, prvo na njemačkom, potom na hrvatskom, a u rap se zaljubio zbog rođaka koji mu je davao kazete francuskih repera. Iako se udaljio od glazbe, ponovno je uz svakodnevne obveze našao put prema njoj i poručuje 'Ja sam dio rapa, rap je dio mene'.

Hrvoje Belović, Vukovar

Hrvoje Belović ima 19 godina i dolazi iz Vukovara. Svoj prvi tekst napisao je sa 16 godina. Show vidi kao prvi korak ka nečemu ozbiljnijem, a ulazak u uži krug natjecatelja već je prvi korak ka tome.

Ivica Kvasina, Velika Gorica

Ivica dolazi iz Velike Gorice i ima 26 godina. Za show se prijavio s pjesmom 'Koraci' u kojoj rapa o životnim borbama.

Filip Penović

Filip dolazi iz Osijeka i ima 30 godina. Za show se prijavio s dvije pjesme, a jedna od njih je i pjesma 'Ivica Kostelić' sve popularnijeg trap žanra.

Dorijan Radojčić, Zagreb

Dorijan dolazi iz Zagreba, a rapom se počeo baviti prije 3 godine. Sve je počelo iz zeznacije, ali su on i prijatelj vidjeli da im dobro ide. Od showa očekuje dobro iskustvo i dobru zabavu.

Svim kandidatima želimo sreću i neka najbolji pobijedi.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr