Uvijeni kutevi usana novi su makeup trend na TikToku!

screenshot/tiktok
Jedan od najnovijih trendova kada je riječ o kreiranju iluzije punih usana, sada je crtanje zaobljenih vanjskih rubova tamnijom olovkom kako bi se stvorio dojam blagog osmijeha
Vidi originalni članak

Ako želite povećati svoje usne, ali ipak niste spremni koristiti filere ili odlaziti 'pod nož', onda je ovaj najnoviji makeup trik s TikToka upravo za vas. Naime, kako piše Her, najnoviji trend sada je povećanje usana tamnom olovkom koja prelazi preko vanjskih kuteva usana. 

@kahayaaa Interact💖#foryou #makeup #lips #mua #YasClean ♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) - Ashnikko

Ovaj look postići ćete tako što ćete olovkom prvo opcrtati gornju usnu pa, kada dođete do kuteva usana, prema vanjskoj strani povući blagi zavijutak prema vanjskoj strani. Donju usnu opcrtajte kao i inače pa nanesite ruž u nijansi po želji.

Naime, s ovim načinom iscrtavanja stvarate suptilnu sjenu koja ostavlja dojam blagog osmjeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Bui (@hayley_bui)

Ovaj trik već su isprobali mnogi TikTokeri i, dok su jedni apsolutno oduševljeni, drugima se baš i ne sviđa jer smatraju kako ih previše podsjeća na Bratz lutke i Jokera iz Batmana.

Što vi mislite o ovom trendu? Hoćete li ga isprobati?

Ako su vam zanimljivi ovi TikTok trendovi i želite još sličnog sadržaja, savjetujemo vam da zapratite i profil popularnog Josha Thorleyja koji je u našoj novoj seriji 'The Outsiders' utjelovio glavnog lika Noahu!

 

Pogledajte prvu epizodu Outsidera dok jedete omiljene palačinke! 

Posjeti joomboos.24sata.hr