Uzmi u obzir neku od ovih serija ako ne znaš što gledati

thesociety/sexeducation/instagram
Pogledali ste sve epizode 'Igre prijestolja' i 'Černobila' pa sad tražite novu seriju koju ćete gledati vikendima i tijekom ljeta? Nema problema. Izvukli smo 10 dosad najboljih Netflixovih serija koje su izašle u 2019. Uživajte.
Vidi originalni članak

1. Conversations With a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ovo je dokumentarna serija s još dosad neviđenim snimkama 'najšarmantnijeg' serijskog ubojice na svijetu, Teda Bundyja. Jeziva je.

2. Sex Education

Ova serija zapravo uopće ne govori o onome što joj ime sugerira. Ili? Pogledajte.

3. The Society

Grupa srednjoškolaca zapne u gradu koji je preslika njihovog, samo što ondje nema nikoga osim njih i nema izlaza iz njega. A onda kreće borba za prevlast i preživljavanje.

4. Russian Doll

Nadia u to nije vjerovala dok joj se nije dogodilo. Na proslavi svog rođendana konstantno je umirala i ponovno se vračala u život. Serija je totalno mračna, a opet prikazana na komičan način.

5. Black Mirror

Za ovu seriju se teško odlučiti je li uznemirujuća ili fantastična. Gledajući samo jednu epizodu htjet ćete se preseliti u pustinju što dalje od tehnologije.

6. Dead To me

Ako volite crni humor ova serija će vas oduševiti. Prikazuje nevjerojatno prijateljstvo između udovice i žene s velikom tajnom.

7. What/If

Za jedne je ova serija najgora koju je Netflix ikad napravio, a za druge je najbolja ikad. Najbolje da sami procijenite. 

8. Queer Eye

Fab Five skupina queer muškaraca pomaže straight muškarcima redefinirati vlastiti izgled, stil i sve oko toga. Zabavni su.

9. The Umbrella Academy

Skupina mladih superheroja ponovno se okuplja nakon smrti tate koji ih je posvojio kad su bili jako mali i sad pokušavaju spasiti svijet.

10. When They See Us

Ova dokumentarna mini serija priča priču petorice afroameričkih dječaka koji su optuženi za silovanje koje nisu počinili. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr