Vani je bogato limited izdanje JoomBoos Posterbooka!

Zimsko, limited izdanje najbogatijeg zabavnika u zemlji, JoomBoos Posterbooka, od danas možete pronaći na svim kioscima Tiska. Uz njega stižu i darovi, quiz book, kalendar za 2022., figurice...
Vidi originalni članak

 Zabavne Nano Bytes figurice i quiz book powered by Europski parlament za klince, veliki horoskop i stolni kalendar za 2022. godinu za roditelje. Zvuči kao savršena kombinacija, a upravo to je kombinacija koju, uz nikada više postera, dobivate u novom, limited edition izdanju JoomBoos Posterbooka, najbogatijeg zabavnika u zemlji. 

Osim brutalnih darova, ovoga puta u posterbooku ćete pronaći čak 86 postera najvećih stranih, domaćih i regionalnih zvijezda, TikTokera, influencera, pjevača, youtubera, glumaca i glumica.

Na jednom mjestu u novom JoomBoosu su se našli Billie Eilish, cure iz grupe Hurricane, Uki Q, Barbi Afrika, Maja Šuput, Justin Bieber, Kim Kardashian, Olivia Rodrigo, Petra Dimić, Marco Cuccurin, Charli D'Amelio, Voyage, Breskvica i još mnoga druga imena koja obožavaju ne samo generacija Z, već i one nešto starije generacije.

Uz najbolje postere za DIY uređenje tinejdžerske sobe, studentskog stana ili sobe u studentskom domu, uz ovaj broj Posterbooka stiže i predobar prilog na 12 stranica u kojemu možete otkriti što su vam zvijezde pripremile u velikom horoskopu za 2022. godinu, koji modni komadi će biti najveći hit ove zimske sezone, koji pokloni bi mogli razveseliti vaše najbliže te koji film trebate što prije pogledati s klincima doma na praznicima.

Kako izgledaju poznati i slavni u zimskim, blagdanskim i šljokičastim izdanjima na nikad atraktivnijim JoomBoos posterima saznajte samo u limited edition zimskom JoomBoos Posterbooku. Posterbook možete pronaći na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 20 kuna, a zabavljat će vas cijeeeeele zime...pa i mnogo duže! 

Posjeti joomboos.24sata.hr