Vatreni burger zapalio žiri: Sve je u ljutim feferonima

Nakon što su u gastro reality showu ‘Ljubav ide kroz želudac’ tri kuharice predstavile svoje najbolje burgere, sudac Dubravko morao se odlučiti čiji je burger bio najbolji.
Vidi originalni članak

Jelena, Natalija i Kristina u gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’, koji 24sata radi s Lidlom, borile su se za titulu najbolje burger majstorice.

U šestoj epizodi sudac Dubravko službeno je odlučio  - Natalija je napravila najbolji burger.

VIDEO

Osvojila ga je vatrenim burgerom koji je bio začinjen ljutim feferonima. Radila je teksaški burger i njime unijela dašak Amerike u roštiljanje, a od sastojaka je, osim mesa, koristila i papar, sol, papričice, whisky, crveni luk i gljive.

Htio mu je dati čak dvije desetke!

via GIPHY

Na samom kraju serijala, Dubravko je otkrio i neke svoje trikove za spravljanje savršenog burgera:

1. Zlatna formula za roštilj je: roštilj, vatra, meso i žene.

2. Idealno je da posoljeno meso odstoji minimalno dva sata, a bilo bi još bolje da odstoji cijelu noć.

3. Ako nemaš kocke za potpalu vatre, ima jedna genijalna stvar - to je tortilja. Ako ste mislili da je to samo za jelo, netko vas je gadno nasanjkao, tvrdi Dubravko.

4. Ako želite da roštilj ima prepoznatljiv okus odnosno da bude drugačiji od ostalih, u vatru možete staviti grančicu masline.

5. Kad se burger stavi na roštilj ništa ga ne smije ometati u tom procesu. Ne smije se dirati ničime. Jedino pogledom, zaključuje Dubravko.

Gastro serijal gledaj na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

Pogledaj prijašnju epizodu ovdje:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Posjeti joomboos.24sata.hr