Veličina je bitna: Naveća kriška pizze na svijetu

blondeswhoeat@instagram
Ovo je definitivno najveća kriška pizze na svijetu koju si ikada vidio/la.
Vidi originalni članak

Za sve one koji obožavaju pizzu i ne mogu živjeti bez nje ovo je definitivno raj! 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Pizza Barn u New Yorku poznata je pizzerija koja radi od 1975. godine. No, ono po čemu se ova pizzerija razlikuje od svih ostalih je veličina pizze koje poslužuje, točnije veličina kriška pizze. 

Naime, jedna kriška pizze dugačka je čak 60 centimetara, a vjerujemo da bi se od nje mogle najesti nekoliko ljudi. Ovu krišku pizze ne možeš jesti stojećki jer bi se sav zaprljao/la. Za nju moraš koristit dva ili tri tanjura, a dolazi s posebnom kutijom kada je uzmeš za van.

- Htio sam napraviti pizzu koja se razlikuje od svih ostalih pizza - izjavio je vlasnik Angelo DeLuca, a definitivno je i u tome uspio. Masovna kriška pizze šunka sir, miješane, margarite ili s piletinom košta 12 američkih dolara, ali ako želiš dodatke poput makarona sa sirom ili hamburgera na pizzi cijena se može popesti i do 32 američka dolara

Obožavatelji ove pizze često se natječu ko može pojesti cijeli komad, a do sad nitko u tome nije uspio. Misliš da bi ti ili neki tvoj frend koji obožava pizzu? Tagiraj ga u komentarima! 

 

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

Posjeti joomboos.24sata.hr