Velika maza: I zvijeri nekad trebaju rame za plakanje

https://www.instagram.com/orphanedwildlife
Vlasnik azila za životinje mazi se s medvjedom od 600 kila i 3 metra. Izgleda da je zvijer samo trebala malu podršku.
Vidi originalni članak

- Siguran sam da i vi grlite vaše medvjede kada imaju loš dan - rekao je Jim Kowalczik, vlasnik Orphaned Wildlife centra u New Yorku. 

Medo Jimbo ima 24 godine i nije se osjećao dobro početkom veljače. Jim ga je grlio, a nakon toga sjeo pored njega češkajući ga po vratu. 

Centar navodi da je Jim pomogao othraniti Jimba, kojeg su spasili kao ozlijeđenog mladunca.

- Definitivno se može vidjeti koliko medvjed voli Jima, ali i obrnuto - kazali su iz centra.

Pogledaj video ovdje:

KODIJAK medvjed (podvrsta smeđeg medvjeda) Jimbo bio je bolestan i jednostavno mu je trebao zagrljaj.

 

Orphaned Wildlife centar mu je dom još otkad je bio mali medvjedić. Imao je ozlijede zbog kojih jednostavno nije mogao nastaviti živjeti u divljini. Centar između ostalog živi od donacija, sponzorstava ili kupnje nekih sitnica koje će vas uvijek podsjećati na ove velike maze. 

Video pod nazivom "Kada tvoj medvjed ima loš dan i treba mu ekstra ljubavi" u deset dana pogledan je više od 1.2 milijuna puta

Klikni ovdje i saznaj tko je pizza stalker? Odi do Instagrama i zaprati bebu koja je bila #InstaFamous prije nego što je bila rođena. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 



MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 
 

Posjeti joomboos.24sata.hr