Veliki snijeg 'spasio' Imoćane od škole

ilustracija/kaptenandson/instagram
Imoćani danas nemaju nastavu!
Vidi originalni članak

Nastava je Splitsko - dalmatinskoj županiji počela u ponedjeljak, tjedan dana ranije nego u ostalim dijelovima Hrvatske, zato što je školska godina na tom području počela tjedan dana kasnije. No, izgleda kako je se snijeg pobrinuo da i djeca ondje imaju produžene praznike, piše 24 sata.

Zatočeni u snijegu

Skoro cijela Dalmatinska Zagora je pod snijegom, a najviše ga ima na području Kamenskog i to 35-40 centimetara. Ima puno neočišćenih lokalnih cesta zbog čega učenici ne mogu do svojih škola.

Iako smo sigurni kako to nikome nije baš teško palo, za sada je ta odluka donesena samo za danas. Vjerujemo kako će učenici jedanaest osnovnih i četiri srednje imotske škole iskoristiti današnji dan za zimske radosti! A možda im se praznici i više produže.

Više o cijeloj situaciji možete čitati ovdje.

 

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr