Veteran gologuzog upadanja na terene: Upao na Olimpijske

paulyahn@instagram
Mark Roberts svake godine gol upadne na nekoliko sportskih događaja...
Vidi originalni članak

Mark Roberts definitivno je najpoznatiji frajer koji upada na sportske događaje u potpunosti gol ili s uniformom koja jedva prekriva intimne dijelove tijela. Koliko je truda uložio u svoje izvedbe dokazuje i činjenica da ga je Guinnesova knjiga rekorda htjela uvrstiti u svoje stranice, a Mark ovo radi već punih 25 godina. 

Mark se pojavio gol na čak 519 sportska događaja, a zadnji put smo ga vidjeli na ovogodišnjim zimskim Olimpijskim igrama gdje se pojavio u kratkoj ružičastoj suknjici, dok mu je intimne dijelove tijela pokrivalo lice majmuna. 

Na klizalište the Gangneung Oval izašao je u tenisicama i s natpisom na prsima peace + love, te napravio nekoliko krugova po ledu. Ovo nije prvi put da je Mark omeo prijenos u živo. Godine 2004. dobio je kaznu u iznosu od 550 američkih dolara jer je upao na teren Super Bowla za vrijeme utakmice u Teksasu. 

Također, skinuo se i na teniskim mečevima Wembley, Wimbledon i Ascot, te u finalu Lige prvaka 2003. godine. 

- Djeca me preklinju da prestanem. Ali imam 49 godina i ne znam jesam li spreman odustati od ovog - izjavio je Mark 2013. godine i očito mu ne pada na pamet gologuz upadati na sportske terene .

Zamisli da imaš starog kojeg tvoji frendovi gledaju na televiziji golog kako upada na sportske događaje? Weird! 

Najluđi kućni ljubimac: Obitelj već 20 godina živi s krokodilom. 

Koji perverznjak: Od snjegovića radi porno zvijezde.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Posjeti joomboos.24sata.hr