Veza Demi i Mikea ipak nije baš toliko ozbiljna?

demilovato/mikejohnson/instagram
I ptice na grani znaju da su poznata pjevačica Demi Lovato i Gospodin Savršeni, Mike Johnson, bili na nekoliko spojeva, ali, jesu li stvari između njih zbilja toliko ozbiljne?
Vidi originalni članak

Mike je ispričao kako mu je dosad bilo genijalno na spojevima s Demi i da su se poljubili, čak je izjavio da se izvrsno ljubi, no sad je izvor blizak paru izjavio kako stvari između njih ipak još nisu toliko ozbiljne kao što mnogi vole misliti.

Opušteni su

''Veza nije toliko ozbiljna, opušteni su'', rekao je izvor blizak paru za Us Weekly. Kako kaže, Demi se trenutno više fokusira na sebe i svoju karijeru, pogotovo nakon odvikavanja i pakla koji je prošla.

Nije sve gotovo

''Demi misli da je Mike smiješan i pametan. Nasmijava je i poštuje njene granice'', dodao je bliski izvor. Po svemu sudeći, ova veza možda ipak ima budućnost. Ali, Mike i Demi se ne žure i ne žele previše toga iznositi u javnost. Zasad.

Kako je sve počelo?

Njihov flert je započeo dok je Mike još bio u emisiji The Bachelorette. Demi je, kad se Mike pojavio na televiziji, objavila story s natpisom: "On je moj odabir, trebao bi pobijediti."


Slatke poruke podrške su se nastavile, a nakon što su Mikea eliminirali iz emisije, pjevačica je rekla kako bi ona uvijek prihvatila njegovu ružu. (Inače, ružu u emisiji dobivaju djevojke/dečki koje/koji se svide udvaraču).

Nakon lajkova i poruka uslijedio je i spoj, točnije, nekoliko njih, a sada samo možemo čekati i vidjeti u što će se njihov odnos razviti. Iako, priznajemo, nama izgledaju kao jako sladak par.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr