VIDEO Justin udario šakom dvostruko većeg dečka, pa završio na podu

Nakon NBA utakmice u Clevelandu pjevač se posvađao sa skupinom mladića ispred hotela
Vidi originalni članak

Justin Bieber je bio na košarkaškoj utakmici Cleveland Cavaliersa u Ohiu, i sudeći po dresu koji je nosio njegova je momčad pobjedila. Ali umjesto slavlja nakon utakmice, Justin je uletio u svađu s nekim- i nije izgledalo lijepo.

Kako piše TMZ, koji je i objavio video, izgleda da je Justin odgurnuo muškarca. Ovaj mu je potom opalio šamar, a Bieber je odgovorio sa udarcem šakom u lice i onda je tučnjava eskalirala.

Pjevač je završio na podu, i sudeći po veličini njegovog protivnika, ne bi dobro prošao da se drugi nisu umiješali. 

Cijeli incident zabilježen je i videom koji je objavljen pod nazivom 'Justin Bieber dobiva batine', piše TMZ. Sve je navodno počelo tako što je skupina mladića tražila Justina autogram i da se fotografiraju s njim, a on je to odbio. Naime, nedavno je objavio kako više ne želi davati autograme i fotografirati se s fanovima.

 

U četvrtak je Lamont Richmond na svom profilu na Facebooku objavio da je on muškarac koji se potukao s Bieberom. U snimci koju je objavio kaže da je samo pokušao dobiti autogram za svoje kćerke, kada je Bieber započeo tučnjavu. Nije potvrđeno je li on uistinu mladić koji se potukao s Justinom.

Justin je na svom profilu kasnije objavio fotku na kojoj je napisao: ''Nema nijedne ogrebotine na ovom lijepom dečku'. Fotku je kasnije izbrisao. 

Drago nam je da je Justin ok, ali nadamo se da se ovo neće ponavljati.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr