Novi viralni recept: Pripremite tjesteninu u obliku saće

johnsona07/Instagram, Canva
Novi recept s tjesteninom izbacio je onaj s feta sirom iz prvog plana te postao hit TikTok kuhara i kuharica. Evo kako ga pripremiti!
Vidi originalni članak

Okej, s vremenom ste mogli primijetiti da je TikTok postao društvena mreža na kojoj ljudi predstavljaju svoje ideje i skrivene talente. Većina takvih videa se odnose na recepte za hranu i napitke. Ovoga puta 'spotlight' je preuzeo recept za tjesteninu koja se priprema tako da izgleda kao pčelinja saća, piše PopSugar.

Ovdje pogledajte video:

@everything_delish

from now on, I’ll only eat pasta cake! try my honeycomb rigatoni!✨ #recipe #pasta #pastacake #gigihadidpasta #foodontiktok

♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Ova metoda kuhanja je vrlo jednostavna, a sve što vam treba je malo dublja posuda za pečenje ili kalup. Ovo jelo je poželjno pripremati s Rigatoni tjesteninom koja je duža i ima širi otvor pa ga se puni umakom. U posudu se stavlja umak pa se dodaje jedna po jedna nekuhana tjestenina sve dok se ne postigne izgled saće. Sve se zajedno polije umakom po izboru i stavi u pećnicu.

Možete se poigrati sa sastojcima i pripremiti ovo jelo s umakom po izboru. Još je slađe kad nam netko drugi pripremi jelo, pa obavijesti frenda ili frendicu da ti ga pripremi!

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr