xniks2x i Bruno te zovu: Riješi kviz i osvoji nagrade!

Bruno Lukić i Nika Pavičić xniks2x pozivaju te da se uključiš sa svojim razredom i pokušaš osvojiti brutalne nagrade!
Vidi originalni članak

Prvi put u Hrvatskoj održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike osnovnih škola, a IZZI Kvizzi izazov traje sve do 6. svibnja. Natjecanje se održava na hrvatskoj digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI, koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim učenicima i učiteljima u Hrvatskoj tijekom pandemije koronavirusa. Razredi iz škola diljem Hrvatske raspoređeni su po uzrastima od 1. do 4. razreda i natječu se u tri faze, a ambasadori ove kampanje su i JoomBoosovci Bruno Lukić i Nika Pavičić xniks2x. Pozivaju te da se uključiš sa svojim razredom i pokušaš osvojiti brutalne nagrade!

Natjecanje se sastoji od pretkvalifikacija, polufinala i finala IZZI Kvizzija. Pretkvalifikacije se održavaju od 22. ožujka do 15. travnja i tada razredi rješavaju redovni nastavni sadržaj na IZZI-ju i osvajaju XP bodove, a prvih 100 iz svake kategorije ulazi u polufinale. Tijekom polufinala, koje se održava od 19. do 25. travnja, učenici top 100 škola iz svake generacije rješavaju kvizove znanja i skupljaju XP bodove, a top 10 škola iz svake kategorije ulazi u finale. U finalu IZZI Kvizzija, koje se održava od 3. do 6. svibnja, najboljih 10 razreda u svakoj generaciji između sebe se natječe u kvizovima znanja, a pobjednik je razred koji ostvari najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

„Koristim se IZZI-jem svaki dan u nastavi, tako da mislim da će jedno ovakvo natjecanje u znanju biti korisno učenicima zato jer su sadržaji zabavni i s njima učenici lakše uče. I razvijaju vještine. Koristeći digitalne sadržaji, poput dokumentarnih filmova, kvizova, igrica, animacija i slično, učenici baš uživaju i njihovi rezultati su bolji“, rekla je Tea Kraljić iz Osnovne škole Cvjetno naselje, koja se jako veseli IZZI Kvizzi izazovu. Ovo su natjecanje iz Profila pokrenuli s ciljem da se učenici zabave učeći te pokažu da je znanje uistinu cool. Iz istih razloga ovoj se super kampanji pridružio i JoomBoos sa svojim influencerima, Brunom i Nikom.

„Naša poruka „Učitelji na prvom mjestu“ nije samo slogan, mi to doista živimo i zato smo ponosni na ovaj projekt koji će pomoći učiteljima u borbi za znanje koja je u okolnostima pandemije i velikih potresa još zahtjevnija. Cilj je IZZI Kvizzija pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti“, istaknuo je direktor izdavačke kuće Profil Klett, dr. sc. Dalibor Greganić.

Trenutno se na platformi IZZI nalazi više od 150.000 učenika razredne nastave koji imaju mogućnosti sudjelovati u ovom online natjecanju znanja, a razred koji u svojoj generaciji bude najbolji u IZZI Kvizziju, za svoju će školu osvojiti pametnu ploču i još mnoge vrijedne nagrade za učitelje i učenike, kao što su cool majice, hoodice, šalice i još mnoštvo zabavnih stvari! Pokaži da je znanje uistinu moć, da je znanje uistinu cool i uključi se u natjecanje sa svojim razredom! Nika i Bruno bodrit će vas do samog finala!

Posjeti joomboos.24sata.hr