Za 4 godine otvara se prvi hotel u svemiru

Totalno ludo!
Vidi originalni članak

Već smo pisali o ludom podvodnom gradu koji će biti useljiv za 12 godina, a sada ti pričamo o prvom svemirskom hotelu!

Nije strano da sve više ljudi želi otputovati u svemir i otkriti njegove tajne i ljepotu, a uskoro će to postati i moguće. Naime, osnivač i direktor kompanije Orio Span, Frank Bunger nedavno je predstavio prvi svemirski hotel na svijetu. 

- Nakon lansiranja, Aurora Station će putnike dovesti u svemir brže nego ikada prije i za nižu cijenu. U isto vrijeme pružit će im nezaboravno iskustvo - izjavio je Frank Burger. 

Hotel će se zvati Aurora Station i biti će lansiran ne tako daleke 2021. godine, dok će prvi gosti moći rezervirati svoje sobe godinu dana nakon toga. Hotel prima samo šest ljudi - četiri putnika i dva člana posade. 

Naravno, svjesni smo bili da će se raditi o nekoj ludoj cijeni, jer ipak si samo najbogatiji mogu priuštiti noćenje u svemiru. Tako 12 dana spavanja u svemiru doseže cijenu od skoro deset milijuna dolara. 

No, tko ne bi želio vidjeti jedinstvene zalaske i izlaske sunca? 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

 

Posjeti joomboos.24sata.hr