Za samo stotinjak kuna do vile, Rolls-Roycea i golf terena?!

Win a Millionaire Mansion@facebook
Kad je milijunašu dosadno, nastanu precool nagradne igre...
Vidi originalni članak

Ovo možda zvuči ludo, ali je 100% istinito. Za samo 14$ možeš osvojiti vilu, auto Rolls-Royce, 450.000 kuna, golf teren, vinariju i još štošta.

Riječ je o nagradnoj igri “Win a Millionaire Mansion Competition” koju je pokrenuo anoniman milijunaš iz Engleske, a sve u svrhu humanitarne akcije. Vila je smještena u Devonu, engleskoj grofoviji gdje žive sami bogataši. A kad smo vidjeli kako izgleda počele su nam curiti sline. Ova kuća ima četiri spavaće sobe, knjižnicu, bar, bazen i teretanu koja je rezervirana samo za tebe! 

Ako se pitaš koji je ludi razlog zbog čega je ovaj čovjek spreman "pokloniti" sve nekom potpunom strancu, iznenadit ćeš se!

Naime, anonimni milijunaš i njegova supruga imaju unuke zbog kojih se žele preseliti, ali umjesto da kuću stave na prodaju, odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju i dati novce onima kojima je to najpotrebnije

Nagradna igra za sve je otvorena do 30.11.2018. godine, a anonimni milijunaš očekuje da će skupiti 45 milijuna kuna

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!
 
MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!
 
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
Posjeti joomboos.24sata.hr