Zaboljet će te glava od novog Instagram trenda

Gotovo svaki mjesec slavne cure s Instagrama objave neki novi selfi trend, a sada je došao red na “glavobolju”.
Vidi originalni članak

Vjerojatno si primijetila kako se u zadnje vrijeme sve više cura fotka upravo u ovoj pozi. 

Tako je, izgleda kao da ih jako boli glava pa se zato hvataju za nju. Ne brini, tvojim omiljenim curama nije ništa, već se samo slikaju kako bi ispale što ljepše!

Prvi se put ovako slikala Kylie Jenner, kada je pozirala za naslovnicu magazina 'Love'. Nakon nje, i sestre Hadid, ali i ostatak njezine obitelji, je usvojio ovu pozu. Naravno, nije dugo trebalo da poza dobije svoje ime. Neočekivano, zove se #MigrainePose.

Sada ti donosimo kratko objašnjenje zašto nam ta poza pomaže da izgledamo bolje nego inače! Kada prisloniš ruku na glavu, iako izgleda da si trljaš sljepoočnice, ustvari si povlačiš lice unazad kako bi ti jagodice više iskočile, nestale sve bore i obrve poprimile blagi izraz dosade.

via GIPHY

Radi se o kratkotrajnom 'face liftu-u', zbog kojeg gotovo da izgledaš ljuto, ali zapravo si prezgodna.

Iako su celebrity cure proslavile ovu pozu, ona je viđena već neko vrijeme, pa puno profesionalnih fotografa tjera svoje modele da upravo na ovaj način poziraju kada ih slikaju. 

via GIPHY

I da, jesmo li spomenuli da se radi o savršenoj pozi kada želiš svima pokazati svoju novu manikuru? 

Čini li nam se samo ili ti to već isprobavaš pozu i pripremaš mobitel za selfie? I mislili smo.

Piši nam u komentare što misliš o ovom novom selfie trendu!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Posjeti joomboos.24sata.hr