Hrvatski youtuber traži nekog tko će mu zabavljati curu dok je na putu

Facebook
U Facebook grupi Tražim/nudim studentski posao mogu se pronaći svakakvi oglasi, ali oglas Marka Markića nadmašio je sve.
Vidi originalni članak

'Znam da nije vezano za grupu...' Svi ste vidjeli taj kliše u grupi. Meni gori pod nogama, pa sam tražio gazdu da odobri dost nekonvencionalan post. Još uvijek je #posokoposo

Tražim nekog tko će mi zabavljat curu dok sam na putu a i Vidu treba pričuvat psa - Mikija. Ništa sc ugovori i to, lupam na ruke.

Mala voli pederske šetnje i voli suncokrete. Vodi ju koji put u kino na neku preseratorsku dramu, uzmi kartu i kokice na onu studentsku. Ak idete jest ozbiljnije, nemoj na javna mjesta jer se zafleka kečapom i koji put podrigne. Ljubljenje zaboravi, flert ajd.

Ti samo budi ok lik, pripremi koju foru unaprijed, operi se pizda mu strina i poželjno je da nisi socijalno oštećen. Bonus bodovi ako si ministrant ili imaš isto taj glupi naglasak iz Koprivnice.

Miki je pak maltezer sa Šalate i treba ga prošetat i pjevušit mu Đani Maršana jer to voli. Ima nježnu dlaku, voli celer i jebiga laje na druge kuje jer mu se sviđa Aron, muževni ovčar s početka ulice al što je tu je - toleriraj, naš je.

Vid i ja idemo mjesec dana na Tajland - pisat blog i snimat serijal za youtube.

Da ne bi mislio da je ovo glupa patka i da ćeš izvisit za lovu, javi se i reci koji dio ti je interesantan. Za ribu ti dam 30 kuna/sat ko brat bratu + pokriveno kino, kazalište, spizu ili cugu. Za Mikija 25 i nikako mu ne pjevaj Tolju, povraća.

Ljubim, napisao je Marko Mrkić i u kratko vrijeme skupio više od 1300 lajkova.

Za ovaj posao iz snova postoji kratak rok jer Vid i marko sutra putuju za Tajland gdje će snimati putopisni serijal za YouTube. Dok se neki trgaju za posao čuvanja Markove djevojke, ni na Vida nisu zaboravili. Osim što se zanimaju za psa, zatrpali su ga eksplicitnim ponudama za seks. 

Dok se svi pitaju jel ovo ozbiljno, dečki tvrde da im je hitno jer avion ni na koga ne čeka.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...


Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr