Zaljubljeni celebrityji: Što se događa s Camilom, Gagom?

camimendes/ladygaga/instagram
Ovo su najnovije vijesti iz svijeta poznatih i slavnih. Samo ovoga puta pišemo o zaljubljenim celebrityjima da vam malo popravimo ponedjeljak.
Vidi originalni članak

Camila Mendes i Charles Melton proslavili prvu godišnjicu

Iako dugo nisu htjeli potvrditi svoju vezu, sad je već svima jasno da su zvijezde Riverdalea sretno zaljubljene. I to već punih 365 dana. Da, upravo su proslavili prvu godišnjicu veze, a Camila je sve obilježila preslatkom objavom na Instagramu.

Objavila je fotku sebe i Charlesa na brodu, uz zalazak sunca te uz njihov poljubac napisala: "365 dana. Volim te." Kratko i slatko.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su prošlog ljeta, a fotka (opet s broda) na kojoj su njih dvoje zagrljeni i u društvu ostalih kolega iz Riverdalea fanovima je dala naslutiti da se između kolega zaista rađa ljubav.

Još jedna Camila se zaljubljuje preko ušiju - u Shawna i u sebe!

Camila Cabello uhvaćena je za vikend na koncertu svog dečka Shawna Mendesa i u publici je izgledala zaljubljenije no ikad. Ipak, unatoč zaljubljenosti, Camila se bori s raznim drugim problemima o kojima je sad progovorila na Instagramu.

AWW Camila nikad zaljubljenija na Shawnovom koncertu

Naime, javila se i na Instagramu objasnila "zašto baš i ne koristi Instagram tako često."

"Svima vam želim poslati malo ljubavi. A razlog zašto nisam često na društvenim mrežama jest zato što one nisu dobre za mene. Ne znam kako se nositi sa svime što ljudi ovdje pišu o meni i zbog toga to uopće ne čitam. No, svjesna sam da mogu ovu platformu pametno iskoristiti i pomoći ljudima, barem nekako", započela je.

Zatim je svim fanovima, koji se možda osjećaju poput nje, savjetovala da svaki dan uzmu malo vremena za sebe i samo "udahnu."

"Radim to često u zadnje vrijeme i jako mi je pomoglo. Prije nisam razumjela što znači meditacija ili što uopće znači obratiti pažnju na vlastito disanje, no u zadnjih nekoliko mjeseci sam se koncentrirala na to i već osjećam kako mi se kvaliteta života popravlja. Nekad sam živjela 'u svojoj glavi', previše sam razmišljala o svemu i maštala umjesto da sam bila prisutna u trenutku", dodala je te objasnila kako se sada trudi raditi upravo suprotno, uživati u onome što je sad i voljeti sebe malo više.

Super savjeti za sve!

Gaga je romantična i, misle fanovi, jako zaljubljena

Fanovi su, također, uvjereni da je i Lady Gaga prilično zaljubljena, posebno nakon što je objavila fotku sebe s buketom cvijeća i u opisu napisala: "Talijani kuhaju s ljubavlju."

Naravno, obožavatelji su se 'uhvatili' ovog dijela povezanog s ljubavi pa su joj u komentare mahom pisali: "Gaga, jesi li ti to zaljubljena?"

Prošlog mjeseca, zvijezda filma A Star is Born viđena je kako se ljubi sa svojim kolegom, Danom Hortonom u Los Angelesu. Tko zna, možda je baš njihova romansa prerasla u nešto više, a Gaga, koja je inače Talijanka, je svom novom dečku odlučila skuhati romantičnu večeru. Okej, sad baš blebećemo, ali stvarno...tko zna!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr