Žao nam je, nema više: Na festivalu sira ponestalo sira

https://www.instagram.com/bazarcheese
Na Big Cheese Festivalu u Velikoj Britaniji ponestalo je ključne namirnice - sira. Za nestašicu sira okrivili su vremenske nepogode.
Vidi originalni članak

Posjetiteljima su obećali da će moći probati mnoštvo sireva svjetski najpoznatijih proizvođača sira. Nažalost, neki od njih se nisu mogli pojaviti.

Nepogodni vremenski uvjeti i hladni udar u Britaniji malo su im poremetili planove. Organizatori su morali objaviti da proizvođači sira neće moći doći jer su zapeli u snijegu.  

via GIPHY

-Ceste su neprohodne i naši prodavači sira neće moći doći- ispričali su se na svojoj Facebook stranici i dodali da će svi koji su kupili kartu dobiti popust od 50 posto za Big Cheese Festival sljedeće godine. 

-Bilo je više sira u mom frižideru nego na festivalu - govorili su razočarani posjetitelji. 

Ovo nije prvi put da se desila ovakva stvar.

Na njihovom događaju u Brightonu prošle godine ljudi su se žalili da su morali čekati 90 minuta da bi probali sir na nekima od štandova. 

via GIPHY

-Želimo naše novce natrag- kažu ljutiti posjetitelji.

Ostali su gladni i razočarani.

Zamisli da ti se dogodi tako nešto, kako bi reagirao?

Izumili su prvi aplikator za tampon za višekratnu uporabu

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad... 

Posjeti joomboos.24sata.hr