Zašto je Lady Gaga vratila plavu kosu?

lady gaga / instagram
Nakon snimanja novog filma Zvijezda je rođena htjela je sa sebe isprati tešku priču lika kojeg je glumila
Vidi originalni članak

Osim što je genijalna glazbenica i što je apsolutno uvijek drugačija od drugih, Lady Gaga se dokazala i u glumi. Njezin novi film Zvijezda je rođena, koji uskoro stiže u hrvatska kina, već je postao ogroman hit s ocjenom 8,9 na IMDB-u, a Lady Gaga je sad progovorila o svojoj ulozi glazbenice Ally, piše Just Jared

U showu Ellen DeGeneres Gaga je pričala o svom kolegi Bradleyju Cooperu, s kojim igra u filmu i s kojim je tijekom tog procesa postala zaista bliska. Cooper je čak izjavio kako je u Lady Gagi pronašao prijateljicu do kraja života. 

Odmah je vratila plavu boju kose

Osim o prijateljstvu s kolegom Cooperom, Lady Gaga je progovorila i o onoj tamnijoj strani ove uloge. Naime, s obzirom da je Allyna priča u filmu iznimno teška i dirljiva, to je itekako utjecalo na Gagu.

Čim je završilo snimanje filma odmah je obojila kosu iz smeđe u plavu, a time je, kaže, htjela sa sebe odmah isprati "tešku emociju i situaciju" svog lika. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr