Zašto je Leonardo DiCaprio najbolji sin na svijetu?

Vidi originalni članak

Ovogodišnji Oscar napokon je donio sreću Leonardu DiCapriu (41) i njegovu policu s nagradama učinio bogatijom i za prestižni zlatni kipić. Nakon službenog dijela dodjele nagrada i afterpartyja, Leo je posjetio dobrotvornu aukciju gdje se nadmetao za torbicu s Paris Hilton (35). Nakon nekoliko krugova neizvjesne borbe, DiCaprio je osvojio plavu Chanel torbicu, koja je navodno vrijedna više od 10 tisuća dolara (oko 65 tisuća kuna).

Mnogi su se zapitali zašto se glumac toliko borio za ženski modni dodatak, ali vrlo brzo je i sam otkrio. Naime, bio je poklon za njegovu mamu Irmelin (73). 

No, ovo nije prvi put da je Leo dokazao kako je upravo on najbolji sin na svijetu. 

Vogue je izdvojio 6 situacija u kojima su mnoge majke zavidjele Irmin na takvom djetetu.

1. Na majčin dan prošle godine, Leo je svoju mamu odveo na deluxe nedjeljnu čajanku u Palm Court u Plazi. Naime, na takva mjesta pristup imaju samo visoke društvene kreme.

2. Kada su ga jednom prilikom novinari pitali kome bi najradije poklonio dijamant, Leo je spremno odgovorio kako je njegova majka jedina osoba kojoj bi mogao tako nešto darovati, ali da još uvijek nije izrazila želju za dijamantima...

3. Iako je još u vrijeme snimanja legendarnog 'Titanica' imao status osvajača ženskih srca, Leo je u to vrijeme živio i slobodno vrijeme provodio sa svojom mamom u njihovom zajedničkom domu u Los Angelesu.

4. Još prije 18 godina DiCaprio je svojoj mami poklonio kuću vrijednu 1,6 milijuna dolara smještenu u Malibuu.

5. Osim skupocjenim darovima, glumac je često "počasti" i brojnim komplimentima te priznanjima. Nerijetko ističe kako je upravo ona zaslužna za njegov glumači uspjeh.

6. Iako je bio u brojnim vezama, kao pratnju na crvenim tepisima uvijek je vodio svoju mamu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr