Zašto su fanovi hrlili na Obrtnički sajam u Zagrebu?

Nika, Rasta i Sikrt prošli tjedan su se na zagrebačkom Velesajmu, na Obrtničkom sajmu, družili s fanovima, a usput ih nešto i naučili
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom velesajmu održan je još jedan Zagrebački obrtnički sajam u organizaciji Obrtničke komore Zagreb, Grada Zagreba i Zagrebačke županije, na kojem su ove godine bili i JoomBoosovi youtuberi - Nika, Rasta i Sikrt. Njih troje svaki su se dan družili sa stotinama obožavatelja, kojima su youtuberi podijelili pokoji koristan savjet vezan uz obrte, posao i odabir idealnog zanimanja.

Obožavatelji iz svih dijelova Hrvatske

Nika, Rasta i Sikrt bili su oduševljeni što su obožavatelji došli iz svih dijelova Hrvatske, u čak 101 autobusu, kako bi posjetili Obrtnički sajam, naučili nešto o obrtničkim zanimanjima, a usput se i podružili s njima.

Sikrt je na Sajmu s fanovima snimio pokoji selfie, pročitao je sva njihova pisma koja su mu osobno donijeli, a pritom im je savjetovao da u odabiru budućeg zanimanja uvijek slušaju sebe.

Mnogo fanova, koje zanima kako je to biti automehaničar, fotograf ili maser, youtubere je pitalo za savjet trebaju li slijediti svoje snove ili upisati neka od zanimanja koja se danas smatraju popularnijima. Obrtnička su zanimanja danas i više nego tražena, a ako volite to što radite i želite se razvijati u tom smjeru, nemojte se voditi mišljenjem drugih, nego upišite školu koja vas zanima i bavite se onime čime se stvarno želite baviti. Inače vam neće biti ugodno raditi, poručili su JoomBoosovci okupljenim obožavateljima.

Sajam je i ove godine okupio rekordan broj mladih, a mnogi od njih sa sajma su otišli zadovoljni i ohrabreni da upišu školu o kojoj već dugo razmišljaju. 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb po najvišim standardima Joomboos native studija.

Posjeti joomboos.24sata.hr