Zašto svi imaju crne slike na Fejsu?

Na taj način odajemo počast svima nestalima u Domovinskom ratu...
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1940 ljudi. Ovo su njihove priče... Više na: https://nestali.24sata.hr/

Povodom Međunarodnog dana nestalih osoba 24 sata posvetio je printano i web izdanje svim nestalima u Domovinskom ratu.

Silueta je službeni simbol nestalih Međunarodnog crvenog križa i njihovim objavljivanjem odlučili smo se pokloniti obiteljima 1940 nestalih za kojima još uvijek tragaju. Siluetama želimo podići svijest o nestalima u Domovinskom ratu.

Danas, na Međunarodni dan nestalih, iznimno bolan i težak za članove obitelji, pozivamo vas da i vi poduprete našu inicijativu i tijekom današnjeg dana aplicirate Facebook okvir na profilnu sliku. Vaša nam je pomoć važna kako bi barem simbolično, ovim nesretnim i bolom rastrganim obiteljima pokazali da njihove najmilije nismo zaboravili i da ćemo nadalje raditi sve da im pomognemo pronaći ih. Što više ljudi potaknemo da nam pošalju informacije o nestalima, veće su šanse da ih nađemo.

Antonija Blaće, Mateo Kovačić, Ćiro Blažević, Miroslav Škoro, Neno Belan, Marko Pjaca, Bolesna Braća, Kolinda Grabar Kitarović, Jole i Ante Gotovina samo su neki koji su objavili siluetu na svojem Facebook profilu. 

Pomozi nam u tome i podrži projekt. Postavi okvir na profilnu sliku na Facebooku.

Kako postaviti okvir na profilnu sliku:

1. Klikni na link
2. U desnom gornjem kutu upiši riječ 'Nestali'
3. Klikni na ponuđeni okvir
4. Spremi

ili uslikaj novu profilnu fotku s okvirom.

Partneri projekta:
Ministarstvo hrvatskih branitelja
Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja

 

Posjeti joomboos.24sata.hr