Poslušajte novu Zaynovu pjesmu

Olivia Rodrigo Instagram
U suradnji s reperom MIC Righteous objavio je svoju drugu solo stvar. Poslušajte je, ovako nešto sigurno niste očekivali...
Vidi originalni članak

Nakon što je prije tri mjeseca napustio One Direction, Zayn Malik (22) ne prestaje šokirati i puniti naslovnice diljem svijeta. 

Iako je još donedavno svoje obožavatelje uvjeravao da se neće okrenuti solo karijeri, opet je objavio novu pjesmu! Ovo je već druga od kad 1D funkcionira bez njega. 

U suradnji sa britanskim reperom MIC Righteous-om objavio je novu stvar pod nazivom 'No Type'. Točnije, riječ je o remiksu pjesme koju u originalu izvodi Rae Sremmurd. Moramo priznati, ova je pjesma totalno drugačija od svega što bismo očekivali od Zayna. Po svemu sudeći, odlučio je promijeni svoj stil i odmaknuti se od glazbe kakvu je stvarao sa bivšim bendom. 

Na pitanje što misle o novoj stvari svog nekadašnjeg člana, dečki iz One Directiona spremno su odgovorili kako još uvijek nisu poslušali pjesmu.

Iako su obožavatelji oduševljeni Zaynovim potezom, 'No Type' je ubrzo nestala sa stranice na kojoj je prvobitno objavljena. Ipak, nedovoljno brzo. Mnogi Youtube korisnici su ju već uspjeli objaviti na svojim Youtube kanalima.

Osim glazbi, koja mu je ostala prioritet, Zayn se posvetio i modnoj karijeri, a očito je svoju kreativnost odlučio iskazati i čestim promjenama frizure te isprobavanjem različitih glazbenih stilova. Pitamo se koliko će mu trebati da nas opet iznenadi nečim novim?

Posjeti joomboos.24sata.hr