Zayn, tko je kriv za kraj velike ljubavi?

Bila je to ljubav na prvi pogled, no Zayn na kraju nije ispao veliki kavalir - prekinuo je s Perrie preko SMS poruke, a po svemu sudeći uzrok svemu je - treća osoba
Vidi originalni članak

Suze, neutješnost i stalno prebiranje po zajedničkim fotografijama. Sudeći prema izjavama prijatelja, upravo tako Perrie Edwards (22) provodi vrijeme otkako ju je iznenada ostavio voljeni dečko Zayn Malik (22). Bila je to velika ljubav, gotovo na prvi pogled. Čim su se upoznali 2011. u backstageu počeli su se družiti, a uskoro je planula i ljubav.

Zayn i Malik i Perrie Edwards (22) zaručili su 2013., a nedavno su kupili i zajedničku kuću. Stajala ih je 32 milijuna kuna. Zvuči idilično, zar ne? I vjerojatno bi i bilo da Zayn nije prekinuo vezu. I to preko poruke.

- On je dijete. Tko još prekida preko poruke? Prestrašno - napale su bivšeg člana One Directiona, Perriene prijateljice. Pjevačica benda Little Mix pokušava svima pokazati da je dobro, ali oni najbliži njoj znaju da je još “u komi”. Iako tužna i razočarana, Perrie uredno ispunjava sve svoje obveze s bendom. No emocije je ponekad teško skriti, a to se dobro vidjelo u showu “Good Morning America”. Cure su izvodile pjesmu “The End” koja govori o prekidima, a Perrie je iznenada briznula u plač. Iako je pjesma bila pri kraju, nije se uspjela suzdržati. Perrie je uvijek bila uz Zayna, tješila ga je u teškim trenucima, pogotovo kada je odlučio napustiti One D. Iako su je tada mnogi napadali, govoreći da je upravo ona kriva za to, držala je glavu visoko.

- Ako je on otišao iz benda kako bi imao normalan život s tobom, zašto i ti ne bi napustila Little Mix. Slomila si srca milijuna ljudi - pisale su joj bijesne obožavateljice. Tada se činilo da nema toga što par ne može prebroditi.

 Zayn je čini se već našao utjehu. Navodno je ludo zaljubljen u manekenku Neelam Gill (20) koja je zapravo pravi razlog prekida. Iako je Britanku indijskog podrijetla znao od prije, Zayn tvrdi da Perrie nije varao s Neelam, ali da pod svaku cijenu želi vezu s manekenkom. Neelam je prva Burberryjeva manekenka iz Indije, i potpuno je usredotočena na karijeru te nije sigurna želi li vezu. Perrie nije komentirala novu romansu bivšeg dečka s kojim je htjela provesti život, ali prijatelji kažu da su zabrinuti za nju.

- Slomljena je. Malik, čini se, nema razumijevanja ni osjećaja ni za koga drugog. Perrie je najslađa djevojka na svijetu i bila je uz njega kroz sito i rešeto. Raskinuo je zaruke jednom porukom i otada je među njima potpuna tišina. Tko napravi nešto takvo? - pitaju se prijatelji. Perrie nije prekinula vezu čak ni kad ju je Zayn prevario. Tada ju je pred svima molio za oprost. Sada je mogao biti toliko fer i bar prekinuti uživo, kao pravi muškarac. Zar, ne?

Posjeti joomboos.24sata.hr