Zbog ovih horor filmova nećete moći zaspati

itchaptertwo/inthetallgrass/instagram
Uskoro stiže najjeziviji dan u godini - Halloween. Noć kad nitko ne spava pa smo vam ususret Noći vještica pripremili 10 najjezivijih horor filmova kojih smo se sjetili. Možete ih gledati u društvu ili sami, ako se usudite...
Vidi originalni članak

1. Vrisak

Film govori o maskiranom ubojici Jasonu koji ubija tinejdžere. Ova jeziva priča je sad već zapravo kultna i stvarno je trebate pogledati ako niste.

2. Chernobyl Diaries

Grupa turista željnih avanture unajmljuje turističkog vodiča koji ima dovoljno hrabrosti odvesti ih u grad Pripyat, mjesto černobilske nuklearne katastrofe. Kada turisti stignu u gradić shvate da nisu sami i da moraju spašavati živu glavu.

3. Truth or Dare

Film govori o prijateljima koji odlaze na izlet u Meksiko. Tamo igraju igru 'Istina ili izazov'. No, kad se vrate doma, shvate da se igra nastavlja i da moraju ispunjavati krvave zadatke. Brrrrrrr, jezivo...

4. Hush

Gluha spisateljica živi sama u kućici okruženoj šumom. No, uskoro u njen dom pokuša provaliti maskirani neznanac koji je svim sila želi ubiti. 

5. Would You Rather

Film govori o djevojci koja je pozvana na večeru s još nekoliko ljudi. Tijekom večeri događaju se prejezive stvari, a otmičari ih pritom tjeraju da biraju što će proživljavati. Film je jeziv, krvav i strašan, a izazovi baš odvratni.

6. The Conjuring

Supružnici Warren pozvani su na zadatak na seosku farmu sedmeročlane obitelji. Par se bavi paranormalnim aktivnostima pa uskoro saznaju da je kuća opsjednuta.

7. The Perfection

Film govori o dvjema djevojkama koje prolaze jako jezive stvari. Jedna od njih ima bube ispod kože koje je izluđuju, a obje imaju čudna priviđenja i duhove koji ih opsjedaju. Hoće li se izvući? Morate pogledati.

8. In The Tall Grass

Dvoje mladih ljudi u visokoj travi čuje dječji plač i krenu u potragu za djetetom. No, kad uđu u travu, shvate da više neće baš tako lako iz nje izaći.

9. It Chapter Two

Nastavak filma 'It' trenutno je jedan od popularnijih horora. Nakon 27 godina jezivi klaun 'Pennywise' vraća se u grad terorizirati djecu koja zapravo više nisu djeca, već su odrasli ljudi, a oni njega pokušavaju jednom zauvijek otjerati.

10. The Ritual

Nakon smrti prijatelja, četvorica bivših studentskih kolega odlaze na zajedničko planinarenje tijekom kojeg ih napada misteriozno biće... Dovoljno da vas bude strah? Brr...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr