Zdravko Šljivac uz pomoć Nine Badrić traži novu 'Zvjezdicu'!

Pixsell
Maestro Šljivac i njegova prva ‘zvjezdica’ Nina Badrić traže talente koji će zapjevati u zboru iz kojeg su izašle brojne glazbene zvijezde
Vidi originalni članak

Ovo nam je druga ili treća audicija u proteklu 31 godinu, pa sam zamolio prvu ‘zvjezdicu’, Ninu Badrić, da mi pomogne u traženju novih talenata, rekao je maestro Zdravko Šljivac (61).

On će s poznatom pjevačicom u utorak, 27. rujna, u prostorijama Glazbenog centra mladih na adresi Ivana Kukuljevića 32 u Zagrebu od 18 sati među odlikašicama 4., 5. i 6. razreda osnovnih škola odlučiti koje će se pridružiti zboru Zvjezdice.

 Gledao sam Ninu kako igra stolni tenis na Ribnjaku. Tad mi se vrzmala ideja o osnutku zboru pa sam prišao Nini. Uzeo sam reket i pitao ju želi li postati prva ‘zvjezdica’ - prisjetio se Šljivac. Badrić je jedna u nizu poznatih i slavnih “zvjezdica”. Ljubitelji opere iz cijelog svijeta dive se glasu sopranistice Martine Zadro, koja je stasala u Šljivčevu zboru.

Bivše Divasice, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, rado se vraćaju na pozornicu sa Zvjezdicama, koje impresioniraju klasičnim izvedbama kao i pjevanjem hitova zabavne glazbe. Na posljednjoj američkoj turneji iz publike im je pljeskao glumac slacni hollywoodski glumac,Tom Hanks. Generacije Zvjezdica pamte uspomene s brojnih turneja, među kojima se posebno ističu nastupi u njujorškom Lincoln centru, Kennedy centru u Washingtonu i kapeli UN-a.

- Zvjezdice su moja misija. One sjaje umjetničkim nebom desetljećima i trudim se pružiti djevojkama sve uvjete kako bi njihovi glasovi bili cijenjeni upravo koliko one zaslužuju - zaključio je Šljivac.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr