Želiš fotku s RiRi? Evo kako ćeš je dobiti!

BadGal s Barbadosa u intervjuu za Vogue magazin otkria je za kim bi ona trčala na cesti da ulovi selfie
Vidi originalni članak

Slavna pjevačica je nedavno snimala naslovnicu za britanski Vogue magazin, a cijeli foto-editorijal je objavljen uz intervju gdje je Rihanna (28) pričala o suradnji s poznatim dizajnerom cipela Manolom Blahnikom.

Njih dvoje osmislili su kolekciju inspiriranu traperom, a čizme o kojima priča cijeli modni svijet su i ključ tajne kako se fotkati s pjevačicom.

Naime, Rihanna je u intervjuu rekla: 'Onog dana kada vidim neku djevojku na ulici u mojim čizmama... Žao mi je nje, jer ću doslovno trčati za njom i vikati: ’Stani! Selfie! Tko si ti? Gdje si nabavila čizme? Imat ću svoj trenutak', objasnila je zvijezda s Barbadosa.

Dakle, ako želite da Rihanna trči za vama na ulici... Možda bi trebali znati i sljedeće informacije - spomenute čizme bit će dostupne u ograničenoj količini, a ovisno o modelu njihova cijena kreće se od 767 do 3.485 dolara! Prodaja počinje 5. svibnja u Londonu, New Yorku i Hong Kongu.

Kako se radi o vrtoglavim cijenama, možda je bolje da na nekom njenom koncertu zamolite za selfie - uostalom, fanovi su najvažniji! 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr