Želiš naučiti ovako šminkati? Onda bi te ovo moglo zanimati

Učilište Profokus/Instagram
Krenuli su upisi za novu školsku godinu u Profokusu, jednoj od najpoznatijih i najuspješnijih učilišta na području mode, dizajna i ostalih kreativnih zanimanja. Trenutno možete ostvariti i 20 posto popusta na sve programe
Vidi originalni članak

Oduvijek se smatraš kreativcem ili kreativkom i želiš se baviti nečim zabavnim, zanimljivim i kreativnim cijeli život? Onda je Profokus savršen odabir učilišta za tebe. U Profokusu možeš birati između čak deset različitih kreativnih programa, a upisi su upravo u tijeku. 

Modni dizajner, Modni stilist, Kostimograf, Dizajner interijera, Dizajner nakita, Dizajner noktiju, Dizajner vrtova, Fitoaromaterapeut Vizažist i Frizer stilist. Sve to možeš postati nakon završetka studija na Profokusu. Svaki od ovih kreativnih poslova i ti možeš raditi nakon što dobiješ svoju Profokus diplomu. A evo kako funkcioniraju upisi ove školske godine.

Proučite programe

Kako bi najbolje mogli odlučiti u kojem se smjeru želite razvijati i koji su programi unutar Profokusa najbolji za vas, proučite ih sve na njihovoj službenoj stranici, u rubrici 'Programi'. U ovoj školskoj godini možete istodobno upisati maksimalno dva studijska programa. 

Termini upisa

Upisi se obavljaju svakim radnim danom od 8:30 do 15:00 sati, u tajništvu Učilišta u Zagrebu, na adresi Ivana Gundulića 34/III (kod zgrade HEP-a).

Za dodatne informacije i termin upisa možete nazvati i na broj: 01/ 48 56 386 ili poslati upit na mail na adresu: info@profokus.hr.

Što vam je sve potrebno za upis?

Ako želite postati kreativac u struci koja vas najviše zanima, baš kao što će to postati JoomBoosovac Marco Cuccurin, koji je na Profokusu upravo završio prvi semestar na programu za 'Vizažiste', pogledaj ovdje što će ti sve biti potrebno za upis na željeni program u Profokusu.

Marco o iskustvu studiranja na Profokusu

JoomBoosovac Marco Cuccurin na studij za vizažista krenuo je 2020. godine, a njegovo je iskustvo ondje i više nego pozitivno. Oduvijek je znao da se želi profesionalno baviti makeupom, a na Profokusu je dobio najbolju moguću praksu i teorijsko znanje koje će, nakon završetka studija, moći primijeniti na svom budućem poslu iz snova.

"Oduvijek sam htio steći i formalno obrazovanje na području makeupa, a u Profokusu sam za to dobio najbolju priliku. Ovdje učim od najboljih stručnjaka vizažista i dobivam i praktično i teorijsko znanje koje ću kasnije moći primijeniti na svom poslu. U Profokusu uvijek slijedimo najnovije trendove, učimo i prakticiramo znanja koja možda nismo znali prije upisa na studij, a kad sam prošle jeseni i službeno potpisao ugovor u Profokusu, znao sam da moja makeup avantura sad zaista i počinje. Nedavno sam završio prvi semestar na Profokusu. Kao završni rad odabrao sam zlatni glitter cat-eye look, meni najdraži do sada. Ovim makeup lookom sam uspješno položio prvi semestar na Profokusu i sad sam službeno vizažist za beauty šminkanje! I jedva čekam sve što me tek očekuje", ispričao je Marco.

Ako i vi želite ostvariti svoje snove, raditi ono u čemu ste najviše strastveni i uživati u svom poslu maksimalno, razmislite o upisu o nekom od programa na Učilištu Profokus. Super je što trenutno možete ostvariti i 20 posto popusta na upise na sve programe. Požuri i ostvari svoje najveće i najluđe snove, jer - sve je moguće kad nešto baš jako želiš!

Sve informacije pronađite i na službenoj stranici Profokusa.

 

 Ovaj članak napravljen je u suradnji s Profokusom po najvišim standardima JoomBoos Native Studija. 

Posjeti joomboos.24sata.hr