Žena hranila lutalicu pa je ona odvela upoznati mačiće

Shea A Prior/Facebook
Mački je govorila da je odvede mačićima, a ona kao da ju je razumjela. Odvela ju je upoznati svoju malenu čupavu obitelj. Mačka i mačići dobit će topao dom pun ljubavi
Vidi originalni članak

Prije par mjeseci, Shea Prior je primijetila mačku lutalicu koja joj šeće po dvorištu. Pridobila je njezino povjerenje te je svakodnevno hranila. Vidjela je da mačka proizvodi mlijeko i zaključila da negdje u blizini skriva mačiće, piše Boredpanda.

Postale su prijateljice

Shea i mačka su se vrlo brzo povezale pa ju je Shea mogla maziti. 

"Kad sam je podigla, vidjela sam da ima mlijeka i da brine o malim mačićima." 

Bila je jako uzbuđena i htjela je pomoći mački s njenim bebama. Zaključila je da je najbolje da samo pita mačku da joj pokaže svoju malenu obitelj. Govorila joj je da pokaže bebe i da vjeruje da su njene bebe prelijepe. Za čudo, mačka kao da ju je poslušala i sljedeći dan ju je odvela u posjetu.

"Prišla mi je trčeći i mazila mi se o nogu. Odvela me do mog spremišta, a kad sam mu prišla, vidjela sam malene čupave loptice. Mačka ih je mijaučući dozivala da izađu van i upoznaju me."

Bili su uplašeni

Shea je rekla da su mačići bili jako uplašeni i na prvu nisu htjeli izaći. Kad su vidjeli da je njihova mama bliska sa ženom, izašli su van i počeli se igrati.

Odlučila im je pomoći

"Čim sam ih ugledala, znala sam da im trebam pomoći. Mačka će živjeti sa mnom i s moje dvije slatke djevojčice! Bebama sam našla domove i bit će usvojene čim njihova mama bude u redu tim."

Ova predivna priča nas je rastopila, vjerujemo da je i vas!

 

Pogledaj novu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr