Zgodne plesačice Vule i Walme o svojim uspjesima i 'sramotama'

vule/tinawalme/instagram
Dvije najzgodnije i trenutno najuspješnije hrvatske plesačice, Valentina Walme i Martina Vuletić, za novi su broj JoomBoos Videostar magazina progovorile o svojim uspjesima, manama, vrlinama, ali i najvećoj sramoti. Evo što su nam otkrile u rubrici '50 influencera vs. 5 pitanja':
Vidi originalni članak

"Jednom sam u vožnji tramvajem s prijateljicom ogovarala profesora koji je, igrom slučaja, stajao doslovno iza nas, a kad smo to skužile bilo je prekasno za bilo kakva opravdanja. Htjela sam propasti u zemlju od srama", prisjetila se svoje najveće sramote Martina Vuletić te dodala kako je ovakvih situacija s njom bilo i previše. Jedan joj se 'neugodnjak' dogodio upravo na plesnom nastupu.

'Blam' na nastupu...

"Na jednom sam nastupu skoro ostala gola pred publikom i punom dvoranom nakon što mi se, usred plesa, otkopčao kostim. Sjećam se kako su se svi smijali i počeli vaditi mobitele kako bi snimili taj prizor, a ja sam morala nastaviti plesati kao da ništa nije bilo", sjeća se Martina.

Poput scene iz filma

via GIPHY

Valentina nije imala baš ovaaaaako veliki blam u životu, ali se prisjetila jedne sramote koja nas malo podsjeća na one scene iz filmova i komedija, za koje ne vjerujete da se stvarno događaju. Ali, događaju se! Očito.

Walme nam je, naime, otkrila kako se za vrijeme školskog izleta i šetnje gradom pred cijelim razredom zabila u stup dok je hodala, jer nije gledala ispred sebe, već je razgovarala s prijateljicom. Ajoj...

Sve ovo - i još mnogo više - pronađi u novom JoomBoos magazinu

Što su nam djevojke još otkrile, što smatraju svojom najvećom manom, a što vrlinom te kako su na istih pet pitanja koja smo postavili Martini i Valentini odgovorili ostali top influenceri iz regije, od Bake Prase, Anne Lazarević, Ruže Rupić, Chode i xniks2x do Andree Andrassy i Lane Jurčević - čitajte samo u novom JoomBoos Videostar magazinu koji je na svim kioscima u Hrvatskoj i BiH.

Cijena JoomBoos Videostara je 30 kuna, a uz magazin dolaze i super darovi. Raspored sati, bilježnica 'Teini dnevnici', 19 super postera i cool knjižica 'Generacija Z' i Nescafé kava. Kakav savršen paket!

Posjeti joomboos.24sata.hr