Žiri priveden na vruće stolice: 'Ovo će biti spektakl'

neovisuals
Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp - a stručni žiri u sastavu: Stoka, Fil Tilen i Raay, priveden je na vruće stolice. Evo što su nam otkrili.
Vidi originalni članak

Rap Camp je tu! Prvi hrvatski hip hop talent show, i najveći talent show do sada! Na vruće stolice smo priveli žiri koji će donositi jako važne odluke idućih mjeseci. Stoka, Fil Tilen i Raay. Face su, svi do jednoga. 

Fil Tilen, reper i voditelj kojem su fetiš tenisice. Legendarni Stoka koji, kad izbaci novu stvar, svi povičemo: INCIDENT! Zato što nam je brutalno dobra. I Raay - slovenski kralj koji zna što je hit.

Oni će mentorirati najbolje koji prođu prvu selekciju natjecanja. A koliko su oni nabrijani, jasno je iz njihovih odgovora!

Legende kažu...

"Predložio sam JoomBoosu ovaj projekt jer ga nitko nikad dosad nije napravio. Budite sigurni da ima jako puno mladih za koje mi ne znamo, a koji znaju jako dobro repati. To su oni koji su odrasli na glazbi: Tram11, Bolesna braća, Nered, ja. To su stilovi koji meni odgovaraju, old school gangsta rap 90-ih", kaže Stoka uzbuđeno. Smatra da su svi kandidati dobrodošli, a recept za uspjeh, prema njegovu mišljenju, su talent i naporan rad te red. "Kandidati moraju znati slušati", objašnjava.

Fil Tilen, pak, u svom timu želi one koji su predani i koji su došli pobijediti. Ovaj show im može promijeniti život. Nagrada je vrijedna 100.000 kuna, kaže. Njegov tim će, najavljuje, biti discipliniran kao u vojsci. Opa!

Paay savjetuje da se primite posla već kod prvog videa. Svi vi koji se planirate prijaviti. "Kod rapa je jako bitno da je izvođač kralj rime. Sad, je li pobunjenik (rebel), kao što se često događa, mislim da nije toliko bitno. Dobar reper treba imati svoj statement, svoju viziju o čemu repa, povjerenje u svoje rime i naravno - talent za repanje i ljubav prema radu", govori.

Nemojte samo sjediti u sobi

Najvažniji i univerzalni savjet koji daju sva trojica je: Ako imaš talent, nemoj sjediti u sobi ispred računala i plakati kako se ne može uspjeti. Od toga nitko nikad nije napravio uspjeh. 

Prijave za Rap Camp su krenule i već danas možeš napraviti svoj korak prema uspjehu. Prijave traju do 20. listopada. Požuri!

Pravila za prijavu su ovdje!

Posjeti joomboos.24sata.hr